A LikeNews is beszámolt róla, hogy január 17-én elhunyt Sas József. Korábban a humoristát koronavírussal szállították kórházba.

Ma délben volt a temetése

A humoristát ma délben temették el.

Gálvögyi János mondott beszédet

Az nlc azt írja, hogy Sas József temetésén a jó barátja Gálvölgyi János mondott beszédet.

Közös emlékeket elevenített fel

Itt most magunk vagyunk, őszintén és szomorúan. Ha már őszinteség: őszinte szeretet és barátság kapcsolt minket össze. Sokkal régebbről, mint a jelenlévők bármelyikével. Több mint 40 év. Fellépések, nyaralások, csöppnyi együttlétek. Mindig csodáltam benned az élet szeretetét, az élni akarást, a siker utáni vágyat, az elképesztő energiát. Az elmúlt két év felülmúlt mindent, amit csak elképzelni lehet. Egy színész csak a színpadon él, ha onnan lelép, olyan, mint a többiek. (…)Te nem adtad fel könnyen. Te azt sugalltad egész pályafutásod alatt, hogy nem lehet, nem szabad feladni, sikert kell csinálni. A legrosszabb körülmények között is csak hinni, és akarni kell” – mondta Gálvölgyi a temetésen, aki szintén végig bízott a barátja felépülésében.

A családban nem volt senki fertőzött

Mint megírtuk Sas József családja nem érti, hol kaphatta el a humorista a betegséget, ugyanis a csalából senki más nem fertőződött meg.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felesége két évig ápolta

Felesége Zsuzsa, két éven keresztül odaadóan ápolta a férjét, és aki most szívszorító őszinteséggel vallott az utolsó idők nehézségeiről. 

Pokoli nehéz időkön van túl az özvegye

„Pokoli nehéz időszakon vagyok túl… Egész egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy Jóska, hogyan kaphatta el a vírust. Mindannyian elvégeztettük a PCR-tesztet: én, a gyerekek, a gondozók, és mindegyikünké negatív lett. Senki nem koronavírusos, és nem is volt, aki a házunkban járt, így nem értem, hogyan történhetett mindez” – mondta Zsuzsa asszony a Ripostnak.

Január elsején lett rosszul

Az egész január elsején kezdődött, amikor csak a felesége volt otthon a színésszel, akinek a véroxigén-szintje nyolcvanöt alá esett, orvosi értelemben tehát súlyos állapotba került.

A teszt azonnal kimutatta a vírust

Zsuzsa asszony kihívta a mentőket, akik perceken belül megérkeztek. Elvégezték a színészen a gyorstesztet, ez rögtön kimutatta, hogy koronavírusos.

„Megváltás volt az elmúlás”

„Józsi az utolsó napjaiban már elképesztően gyenge volt. Azt hiszem, számára megváltás volt az elmúlás azok után, amiket az utóbbi hetekben átélt” – mondta elcsukló hangon az özvegy.