A koronavírus-járvány miatt egy igen nehéz döntést kellett meghoznia Erzsébet királynőnek, ugyanis nem gyűlhet össze a nagy királyi család, hogy együtt ünnepeljenek karácsonykor.

Szigorítottak az angolok is

Az angoloknál a járvány megfékezése érdekében mindössze két háztartásból érkezők, tehát tényleg a legszűkebb család találkozhat a szeretet ünnepén és ez a szabály a brit királyi családra is vonatkozik.

Vilmosék nincsenek a meghívottak között

Erzsébet királynő Vilmos herceget, feleségét Katalin hercegnét, valamint három iskolás gyermeküket Györgyöt, Saroltát és Lajost nem hívja meg az ünneplésre.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Veszélyeztettek

A királynő nem azért döntött így, mert nem szeretné unokájával és annak családjával tölteni az ünnepeket, hanem mert férjével Fülöppel életkoruk és egészségügyi állapotuk miatt is a veszélyeztettek közé tartoznak. Fülöp herceg tavaly karácsonykor kórházba is került – írja a Blikk.

Őket hívja meg

Erzsébet királynő úgy döntött, hogy legkisebb fiát,  Eduárd wessexi grófot és annak fiát hívja meg, hogy töltsék együtt a karácsonyt.

EZ IS ÉRDEKELEHT!

Gyászol Katalin hercegné és Vilmos herceg: megható sorokkal búcsúztak

Nem tudni hol lesz a karácsony

A britek uralkodója egyelőre nem döntötte el, hogy a windsdori kastélyban, vagy Sandringhamben karácsonyoznak, csak úgy ahogy az elmúlt 37 évben tették.

Vilmos és gyermekei