Járni is alig tudott, olyan részeg volt az a 37 éves sofőr, aki a szembesávban gázolta halálra múlt pénteken a motoros házaspárt pénteken Dusnoknál.

Azonnal meghaltak

Dusnokon történt tragédiáról tegnap a KékVillogó is beszámolt, mint megírtuk péntek délelőtt egy autó és két motoros ütközött az 51-es főút 140-es kilométerénél, Dusnok közelében. A baleset következtében a két motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

A tragédia részletei itt: A motoros közösség is gyászolja a dusnoki balesetben elhunytakat: részeg sofőr miatt kellet meghalniuk

Részeg sofőr okozta a halálukat

Az már nem sokkal a baleset után kiderült, hogy a tragédiában egy házaspár vesztette életét, a Bors információi szerint azonban a halálukat okozó sofőr részegen száguldozott, ugyanis a rendőrségi szonda pozitív értéket mutatott.

Semmire sem emlékszik

A férfi ráadásul jogosítvány nélkül vezetett, korábban ugyanis hasonló eset miatt elvették azt tőle. Kijózanodásakor semmire sem emlékezett.

EZ IS ÉRDEKELHET! Egy betonkeverő miatt dőlt rá a fa két autóra és a BKV buszra: óriási a torlódás a 2. kerületben

Tapasztalt motorosok voltak

Az 50 éves Éva és férje, a 44 éves Gábor hiába voltak tapasztalt motorosok, esélyük sem volt a részeg ámokfutóval szemben.

EZ IS ÉRDEKELHET! Tragédia: tragikus balesetben elhunyt a magyar olimpiai bronzérmes kajakozó

A férfi polgárőr volt

A házaspárt mindenki szerette, a férj polgárőrként szolgált. <

„Évi és Gabi a legkedvesebb emberek voltak, akiket csak ismertünk, sosem száguldoztak felelőtlenül, és bár éltek haltak a motorozásért, sosem vagánykodtak, mert ismerték magukat és a gépet. Mi több, Gabi polgárőr volt, ő volt a vaskúti egység egyik alapító tagja is” – mondta a Borsnak szomorúan a család egyik barátja.<

Éva lányai összeomlottak

Majd hozzátette, hogy “Évi három lánya összeomlott, imádják egymást és az anyjukat, közös tetoválást is készíttettek négyen. Nagyon vagány, fantasztikus édesanya volt, gyógypedagógiai asszisztensi végzettséggel. Gyalázat, hogy egy ilyen senkiházi miatt elvették őket a családjaiktól.”<

Kiemelt kép: a baleset helyszíne – Forrás: MTI/Donka Ferenc