Továbbra is izgalmakkal teli az Exatlon Hungary műsora! Habár korábban a Bajnokok kerültek többször is mélypontra, úgy tűnik fordult a kocka, ugyanis most a kék csapat képtelen kimászni a gödörből Ricsi távozása óta.

Az egyik legjobb játékos sem szerzett pontot

A Kihívóknál még Bálint sem tudott pontot szerezni, így a piros csapat simán győzedelmeskedett a tegnap esti adásban. A kék csapatnak a táborba kellett költöznie, valamint a következő összecsapást is két pont hátránnyal indíthatják.   A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A villáért folytatott küzdelem

Elbízták magukat

Habár úgy tűnt, hogy a Kihívóké lesz a győzelem a végjátékon, úgy tűnik elbízták magukat, mert a pirosak fordítottak, majd végül két Kihívó párbajozott. A csapatkapitány Ricsi, és Benő párbajában végül, 4-0-ra Ricsi maradt alul.

FRISS! Egy ma is aktív színész zaklathatta Molnár Áront kamaszkorában, megszólalt az érintett férfi is

Ezt mondta Bálint

Bálint megszólalt a hétfői villajáték után: „Külső szemmel úgy tűnhet, hogy a csapatnak mélypontja van, de annak ellenére, hogy nagyon kikaptunk, én végig azt éreztem a csapaton, hogy nagyon jó kedvünk volt végig és fejben ott tudtunk maradni, nem tört meg minket, hogy levagyunk maradva” – mondta a versenyző.

Szomorú Ricsi távozása miatt

Bálint elmondta, hogy mélyen érintette Ricsi távozása, ugyanis már az elején is egy szoros kapcsolat alakult ki közöttük, aki a csapatnak egy meghatározó tagja volt.

Az új játékos nincs a toppon

Múlthéten a Kihívók egy új játékost köszönthettek Vivit, ám a lány egyelőre nem találja a helyét a csapatban. A versenytársak próbáltak segíteni a lánynak és megosztani vele az eddigi tapasztalataikat.

A Kihívók átbeszélték a dolgokat

További tartalmak a LikeNews hírportálon Exatlon Hungary témában itt érhetők el.

Kiemelt kép: Exatlon Hungary – TV2