Kivirult Weisz Fanni! A modell boldog új párja oldalán, nemrég pedig két tetoválást is varratott a testére.

Kitud teljesedni

Fanni néhány hete a Borsnak azt nyilatkozta, hogy új párja Bókay Gergő egy olyan férfi, akire feltud nézni, bármiről képesek beszélgetni, valamint figyel rá és ő sokkal többet ad neki, mint bárki valaha.

Párja nem akarta, hogy tetováltasson

Három évvel ezelőtt Fanni a Borsnak elmesélte,hogy mindig is szeretett volna egy pici tetoválást, de Hajmásy Péter nem volt odáig az ötletért.

„Mindig szerettem volna egy pici tetoválást a tarkómra, vagy a csuklómra, de Petinek nem tetszik, ezért inkább természetes maradok” – nyilatkozta akkor a modell.

Két csuklójára kerültek a szimbólumok

Fanni a jobb csuklójára egy metálvillát tetováltatott, a balra, pedig a naprendszert, ami jelnyelven szimbolizálja a nyugalmat és a szeretetet.

Nemrég békültek ki az édesanyjával

A modell hosszú évekre kizárta az életéből édesanyját, testvérét és a nagyszüleit is, ám tavaly újra felkereste édesanyját, azóta pedig a kapcsolatuk erősebb mint valaha.

Egy éve döntött úgy, hogy visszaszeretné kapni a családját

“Nagyjából egy éve jött el az a pont, amikor nem bírtam tovább. Írtam anyunak, hogy szeretném meglátogatni. Amikor ott álltam az ajtó előtt, olyan hevesen vert a szívem, hogy azt hittem, rosszul leszek. Bekopogtam, és féltem, hogy mi történik. Felpofoz? Kiabálni fog velem? Elküld? De amint meglátott, elsírta magát, ahogyan én is, és végül csak hosszasan öleltük egymást. Utána a nagyszüleimhez mentem. Amikor megláttam őket, elszégyelltem magam. Hogyan tehettem meg velük, szegény papával és mamával, hogy évekig feléjük sem néztem?” – nyilatkozta Fanni néhány hete a Blikknek.

Fanni és édesanyja:

Kiemelt kép: Weisz Fanni