Idén lesz 34 éve, hogy a Miss Európa szépségverseny 3. helyezettje, Molnár Csilla Andrea 17 évesen öngyilkos lett szülei házában.

A tragikus sorsú szépségkirálynő egykori párja Futács Károly, a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik sikeres vállalkozója volt. A Story magazinnak adott interjúban arról beszélt, mi állhatott Csilla öngyilkosságának hátterében. A még kiskorú lány és a nála húsz évvel idősebb férfi kapcsolatát sokan ellenezték.

A férfi elmondása szerint viszonyukat a nagy korkülönbség miatt az apa sem nézte jó szemmel, majd később a temetésen is őt okolta lánya haláláért. A történetet az is árnyalja, hogy mivel mindketten vendéglátóipari egységet üzemeltettek Fonyódon, Futács üzleti ellenfele volt Csilla apjának.

„Amikor azon a borzalmas napon bevette a gyógyszereket, csak rá akart ijeszteni az apjára, nem akart ő öngyilkos lenni, mégis megtörtént a tragédia. Az apja engem okolt, még Csilla temetésén is azt ordította nekem, hogy gyilkos vagyok!” – emlékezett vissza a szomorú napra.

Kiemelt kép: molnarcsilla.hu

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy a 06 80 820 111 telefonszámot!