Vivi nehéz időszakon van túl, és úgy érzi, a Kiválasztáson mindenki rá fogja tenni a jelét, az ezzel kapcsolatos érzéseit pedig Robival osztotta meg.

Összefoglaló

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Dani telefonon válthatott pár szót az édesapjával, aki elárulta neki, hogy lesz még egy kistestvére. Dani nagyon megkönnyebbült, ugyanis valamilyen rossz hírre számított. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fru teljesen egyedül maradt, a villalakók Moh miatt szívnak

Renátó elvesztése után pedig Fru teljesen magára maradt a Villában. A villalakók eközben pedig szembesültek azzal, hogy milyen következményei vannak annak, ha jéghideg vízben kell fürdeniük – és ezt mind Moh-nak köszönhetik.

FRISS!

Konfliktus konfliktus hátán

Dani és Bálint között egyre több a konfliktus, Robi pedig egyáltalán nincs megelégedve a Villamesterrel és ennek hangot is adott. A villalakók elmondhatták, szerintük a veszélyzónában vagy biztonságban vannak-e a Kiválasztáson, és megszavazhatták, ki a legerősebb és ki a leggyengébb játékos, az őszinteség pedig megint feszültséget szült…

Bálint és Dani közt egyre feszültebb a helyzet

Vivire került a zöld kendő

A ValóVilág10 powered by Big Brother hatodik Kiválasztásán Vivire került a zöld kendő, kihívottját szerdán nevezi majd meg.

Vivi már a kiválasztás előtt sejtette, hogy ő rá kerül zöld kendő

Nehéz időszakon van túl Vivi, meg kellett küzdjön a saját démonjaival

A szavazás már elkezdődött

A szavazás viszont már elkezdődött, a döntés, mint mindig, most is a nézők kezében van, hogy ki nyerje meg a 36 millió forintot, amivel egy játékos élete örökre megváltozik! Aktivitásuknak köszönhetően a negyedik Párbaj során az RTL24 applikáción keresztül rekordszámú, 175.771 szavazat érkezett, a villalakók előző összecsapása pedig a műsor történetének legnagyobb százalék-különbségét hozta. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: VV Vivi