Akinek volt már Liebherr készüléke, tudja, hogy ez a márka semmit sem bíz a véletlenre. Mindig a legjobb anyagokból készítik gépeiket, hogy a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljenek. Márpedig ha valaki szivarhűtőt tervez beszerezni, bizonyára a legjobbat keresi. 

Nekik ajánljuk hát cikkünket, amiből megismerhetik a Liebherr szivarhűtőjét.

A szivarozásról

A szivarozás az egyik legelitebb hobbi, szenvedély, időtöltés, ilyen módon nem mindenki engedheti meg magának. Azonban még a szivar szerelmesei között is kevesen vannak azok, akik kizárólag a legmagasabb minőségű, legdrágább, csak korlátozottan elérhető darabokat vásárolják meg. Nekik viszont szenvedélyük tárgya mellett igazán megéri beszerezniük egy szivarhűtőt, azok közül is természetesen egy prémium kategóriájút.

A Liebherr Humidor szivarhűtő nekik való, mert tökéletes körülményeket biztosít a szivarok számára. A Liebherr egy minőségi gyártó, a Premiumshop24.hu kínálatából beszerezhető szivartároló szekrénye a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Nézzük, milyen tulajdonságoknak köszönhetjük ezt a kiemelkedő minőséget.

Milyen egy jó szivarhűtő?

A szivarok számára mindig optimális körülményeket kell biztosítania egy ilyen speciális hűtőnek. Ezek a következők: 20 Celsius fok körüli hőmérséklet, továbbá 68 és 72 százalék közötti páratartalom. Az előbbit illetően a Liebherr szivarhűtője 16 és 20 Celsius fok közötti hőmérsékletre állítható, például attól függően, hogy pontosan milyen típusú szivarok vannak a hűtőben, és mennyire van tele a készülék. Ennek beállításáról egy nagyon pontos elektronikus rendszer gondoskodik.

Ám ez még nem minden: ez a szivarhűtő figyelmeztető jelzést ad, ha azt érzékeli, hogy nem pontosan olyan a belső hőmérséklet, amilyenre beállították. A készülék szintén jelzi tulajdonosának, ha az ajtó túl sokáig, egy percen túl nyitva maradna, mert az hátrányosan befolyásolja a kívánt hő megtartását a hűtőben.

Természetesen a páratartalom is szabályozható, 68 és 75 százalék között. Ezt a precízen működő páratartalom-érzékelők szabályozzák, lankadatlanul őrizve az ideális körülményeket a szivarok számára. A szivarhűtő víztartályába egyszerre egy liter desztillált vizet lehet tölteni, ez a használat függvényében, akár negyedéves működésre is elegendő. Amikor eljön az ideje, hogy újratöltsük, azt természetesen szintén jelzi időben ez a remek készülék.

Cédrusfa, a még gazdagabb ízekért!

Valódi spanyol cédrusfa fiókokba fektethetjük szivarjainkat ebben a hűtőben, amely körülbelül százötven darabot képes befogadni. A fafajta jelentősége abban áll, hogy a spanyol cédrus az egyetlen, ami hozzájárul a szivarok ízének gazdagodásához. 

Kiemelendő még a beépített aktívszén-szűrő, ami a folyamatos tiszta levegőt biztosítja szivarjainknak.

Mindezek azért nagyon fontosak, mert ha jó hűtőben tároljuk szivarjainkat, akkor megőrizzük azok zamatát, aromáit, sőt, elősegítjük, hogy – mint a borok esetében – tovább érhessen az ízük. Érdemes hát megalapozott döntést hozni arról, milyen szivarhűtőt választunk.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon már 600 ezren olvassák.