Site icon LikeNews

Ezen feladványon pörög most az internet – Te meg tudod fejteni?

Feladványok jönnek és mennek, de van néhány, amin leakad az internet és napokig azon pörög. Ilyen ez az nagyon egyszerűnek tűnő feladat is, amibe viszont mégis szinte mindenkinek beletörik a bicskája, ugyanis trükkösebb, mint hinnéd.

Agytorna

Az az egy biztos, hogy ez a feladvány alaposan megdolgoztatja az agyadat. Népszerűsége abból is jól látszik, hogy több tízezren próbálták már megfejteni, ám sokaknak beletört bizony a bicskája. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokakon kifog

Még azokon is kifogott, akik biztosak voltak a válaszban. A rafinált ábra ugyanis sokkal sokkal több, mint aminek elsőre látszik. Könnyűnek tűnik, de korántsem az.

FRISS! Beesteledett és nem találták a kiutat – A Bakonyban rekedt túrázókon segítettek a rendőrök, így találták meg őket a sötét erdőben

Háromszög vadászatra fel

A feladvány nem más, mint egy háromszög és persze a kérdés: összesen hány háromszög van a képen? Nézd meg Te is alaposan és írd fel magadnak a választ. A helyes megoldást a kép után fedjük fel.

Itt a fotó:

Becsapós

A feladat már csak azért is igen trükkös és becsapós, mert az ember idővel elveszti a fonalat, hogy hány háromszöget is számolt már össze, ugyanis a vonalak könnyedén meg tudják téveszteni az embert.

Ne hagyd ki! Kiderült II. Erzsébet és Fülöp herceg dédunokájának a neve – Az újdonsült szülők ő előtte szerettek volna tisztelegni

A megoldás

Nos, a helyzet az, hogy a legtöbben arra tippeltek 12 háromszög van a képen, ám valójában a megoldás a 18. Az, hogy ez hogy jött ki, itt tudod megnézni.

 A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció, Freepik

Exit mobile version