Feladványok jönnek és mennek, de van néhány, amin leakad az internet és napokig azon pörög. Ilyen ez az nagyon egyszerűnek tűnő feladat is, amibe viszont mégis szinte mindenkinek beletörik a bicskája, ugyanis trükkösebb, mint hinnéd.

Agytorna

Az az egy biztos, hogy ez a feladvány alaposan megdolgoztatja az agyadat. Népszerűsége abból is jól látszik, hogy több tízezren próbálták már megfejteni, ám sokaknak beletört bizony a bicskája. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokakon kifog

Még azokon is kifogott, akik biztosak voltak a válaszban. A rafinált ábra ugyanis sokkal sokkal több, mint aminek elsőre látszik. Könnyűnek tűnik, de korántsem az.

FRISS! Beesteledett és nem találták a kiutat – A Bakonyban rekedt túrázókon segítettek a rendőrök, így találták meg őket a sötét erdőben

Háromszög vadászatra fel

A feladvány nem más, mint egy háromszög és persze a kérdés: összesen hány háromszög van a képen? Nézd meg Te is alaposan és írd fel magadnak a választ. A helyes megoldást a kép után fedjük fel.

Itt a fotó:

Becsapós

A feladat már csak azért is igen trükkös és becsapós, mert az ember idővel elveszti a fonalat, hogy hány háromszöget is számolt már össze, ugyanis a vonalak könnyedén meg tudják téveszteni az embert.

Ne hagyd ki! Kiderült II. Erzsébet és Fülöp herceg dédunokájának a neve – Az újdonsült szülők ő előtte szerettek volna tisztelegni

A megoldás

Nos, a helyzet az, hogy a legtöbben arra tippeltek 12 háromszög van a képen, ám valójában a megoldás a 18. Az, hogy ez hogy jött ki, itt tudod megnézni.

 A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció, Freepik