Az énekes ismét egy új hobbit talált magának. Ezúttal a szappanok és krémek készítésének világa varázsolta el olyannyira, hogy akár saját márkát is piacra dobna.

Ezúttal Vivikének kedveskedtek egy kreatív programmal

Igyekszik minden – biztonságos – kimozdulási lehetőséget megragadni az Emilio família, amely ezúttal Vivikének szeretett volna kedveskedni egy kreatív programmal. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vivi szeret kézműveskedni

„Vivi szeret kézműveskedni, készítettünk már együtt mindenféle dekorációs dolgot: adventi koszorút, „hamis” születésnapi tortát, farsangi jelmezt. Most egy „csajosabb” irányba mentünk el, szappant öntöttünk és krémeket kevertünk ki” – mondta Tina, akit a családfő is elkísért a  programra.

Emilio is nagyon kedveli a kozmetikumokat

Bár Emilio kezdetben nem tudta, hogy mihez is kezdjen a foglalkozáson, ám hamar ráhangolódott a kencékre. „Az a helyzet, hogy én eleve nagyon kedvelem a kozmetikumokat. Különösen a parfümöt, amiből szinte mindenhol tartok egyet, még a kocsiban is. Szeretem, ha a megjelenésem rendben van, nekem ehhez az illatszerek is hozzátartoznak. A szappan- és krém készítésben az tetszett a legjobban, hogy saját illat-kombinációkat lehet létrehozni.”

Saját parfümmárka?

„Csak egy-egy csepp az olajokból és máris kész a rám jellemző, egyedi illat párosítás. Nekem ez nagyon bejött! Simán el tudnám képzelni, hogy legyen egy saját illatszer márkám, azt pedig még inkább, hogy egy saját parfümöm, imádnám!” – mondta lelkesen Emilio, akinek felesége – igaz más szempontok miatt – de azonnal támogatta az ötletet.

Fotó a család közös programjáról:

Tina örülne

„Örülnék, ha Emil ezentúl maga alkotná meg a saját illatszereit. Az a helyzet, hogy ezekből nem lehet eleget vásárolni, mert nincs az a mennyiség, amit ne használna el. Ha csak beül a kádba fürdeni, majdnem egy fél flakon tusfürdőt elhasznál. Viszont, ha ezentúl maga készítené ezeket, talán több maradna nekem” – tette hozzá viccelődve Tina a SlágerTV-n látható Drága családomban. 

Emilio nemrég egy komplett szépségszalont vitt haza

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta az énekes mindig is sokat adott a külsejére, de mióta lefogyott még többet foglalkozik a megjelenésével. Most úgy érezte, eljött az idő, hogy felesége is átélje, milyen az, amikor egy teljes szépség-csapat forog körülötte. Ezért házhoz rendelt egy „szalont”. 

Újabb és újabb meglepetések

Mindig újabb és újabb meglepetéssel áll elő Emilio, aki ezúttal úgy döntött, nemcsak magát, de feleségét is meglepi egy kis szépítkezéssel. Ezért nemcsak egy fodrászt, de egy profi sminkest is házhoz hívott. 

Emilio házhoz rendeli a szépségszalont

Emilio szerint Tina mindig gyönyörű

„A feleségem mindig gyönyörű, de azt szeretném, ha még inkább ragyogna! Tudom, hogy a sok házimunka mellett nem ez az elsődleges neki, minek is toporogna otthon teljes sminkben és kiskosztümben.”

Figyelmes

“Úgy éreztem, hogy jól esne neki, ha megtapasztalná, hogy milyen, amikor csak vele foglalkoznak. Ezért házhoz rendeltem egy profi szépítő csapatot” – mondta Emilio, akinek felesége kezdetben nem volt túl lelkes, ám mikor belevágtak a szépítkezésbe, nem bánta meg, hogy így alakult. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Emilioék kalandjairól itt olvashatsz többet.

Kiemelt kép: Emilio, Tina, Vivike – Spotlight Media