Az énekes mindig is sokat adott a külsejére, de mióta lefogyott még többet foglalkozik a megjelenésével. Most úgy érezte, eljött az idő, hogy felesége is átélje, milyen az, amikor egy teljes szépség-csapat forog körülötte. Ezért házhoz rendelt egy „szalont”. 

Újabb és újabb meglepetések

Mindig újabb és újabb meglepetéssel áll elő Emilio, aki ezúttal úgy döntött, nemcsak magát, de feleségét is meglepi egy kis szépítkezéssel. Ezért nemcsak egy fodrászt, de egy profi sminkest is házhoz hívott. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Emilio házhoz rendeli a szépségszalont

Emilio szerint Tina mindig gyönyörű

„A feleségem mindig gyönyörű, de azt szeretném, ha még inkább ragyogna! Tudom, hogy a sok házimunka mellett nem ez az elsődleges neki, minek is toporogna otthon teljes sminkben és kiskosztümben.”

Figyelmes

„Úgy éreztem, hogy jól esne neki, ha megtapasztalná, hogy milyen, amikor csak vele foglalkoznak. Ezért házhoz rendeltem egy profi szépítő csapatot” – mondta Emilio, akinek felesége kezdetben nem volt túl lelkes, ám mikor belevágtak a szépítkezésbe, nem bánta meg, hogy így alakult.

FRISS! A csodának köszönheti, hogy él – Törött bordával táncolta végig a Dancing with the Starst Pásztor Anna, ezt mondta az orvosa

Tina néha aggódik

„Mindig aggódni szoktam, mikor Emil egy újabb ötlettel áll elő. Eggyel tovább szoktam gondolni, hogy vajon mit tett vagy épp miért kedveskedik, mi állhat a hátterében. Múltkor a robotporszívó, most ez a szépítkezős nap. Kezdek aggódni, hogy mi történt vele. Persze közben nagyon élveztem, hogy az otthonomban szépülhetek. Egy kis hajfestés, egy különleges smink, nem mondom, hogy minden nap ezt szeretném, de azért igazán jól esett” – vallotta be Tina, akinek férje persze nem bírta megállni, hogy a csapat ne vegye őt is kezelésbe.

Ne hagyd ki! Ki volt az a fiú, aki meghalt a Karthago-koncerten? – 40 éve történt a tragédia, de vajon mi történt valójában?

A meglepetés csapat

Profik keze között

„Nagyon bírom, amikor profik kezébe kerülök. Szeretem, ha rendben van a hajam, a szakállam, a megjelenésem. Ehhez most hozzájött még egy kis bőrápolás is, némi barnítással. Tinával ellentétben én minden nap el tudnám viselni, hogy profik dolgozzanak a megjelenésemen. Imádom ezt!” – árulta el a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Emilioék kalandjairól itt olvashatsz többet.

Kiemelt kép: Emilio és Tina, Spotlight Media