A műsorvezető nagypapa lett, az örömhírt ő maga osztotta meg a közösségi oldalán. A koronavírus miatt a babát még nem ölelheti magához, de már nagyon várja, hogy megpuszilhassa.

„Halljátok, Kelet, Nyugat, Észak, Dél! Megszületett az első unokám, Ádám! A szülei, Rózsa Csilla és Lukács Viktor új értelmet adtak az életemnek. Köszönöm! Ádám 310 dekás, 56 cm magas. Legyenek hárman együtt nagyon boldogok!” – írta a bejegyzésében a műsorvezető, amit a Blikk vett észre.

Rózsa György a lap szerint már tűkön ülve várta a kicsi érkezését, ám a koronavírus miatt arra még valószínűleg heteket kell várnia, hogy a karjaiban is tarthassa a kisbabát.

Nemrég azt nyilatkozta Rózsa György, hogy „már nagyon várom az unokámat! Csilla a jövő hétre van kiírva, így tényleg csak pár nap választ el attól, hogy hivatalosan is nagypapa legyek.

Viszont türelmesnek kell lennem, hiszen a lányom nagyon félt a koronavírus-járvány miatt, ezért én nem lehetek ott velük a kórházban.

Sőt, az első időszakban biztosan nem foghatom a karomba a picit, csak fényképen vagy videóhívásban gyönyörködhetek benne – mondta korábban a Ripostnak Rózsa György, aki nemrégiben végre megosztotta az örömhírt, hogy a kicsi megérkezett és tökéletesen egészséges.

Kiemelt kép: Rózsa György – Forrás: Instagram