Már közel egy év telt el azóta, hogy Gesztesi Károly tragikus hirtelenséggel elhunyt, ám a halála máig feldolgozhatatlan a családja számára.

Gesztesi Károly halála

Gesztesi tavaly januárban, Budapesten  a Nyugati pályaudvar közelében, a Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni a színészt, az orvosok nem jártak sikerrel.

Nagyobbik fia a helyszínre igyekezett

Mint korábban a LikeNews is megírta a baleset helyszínéről este háromnegyed hatkor szállítottak el a színész holttestét, nem sokkal azután, hogy fia, Máté megérkezett a helyszínre. A fiatal színész érthetően sokkos állapotban volt, tartotta magát, nem omlott össze, de látszott, hogy nem akarja elhinni a híreket. A rendőrök tájékoztatták őt a tragédia részleteiről, majd elhagyta a helyszínt. Nem volt elég ereje, hogy megnézze szeretett édesapja holttestét.

Liptai Claudia szerint lányuk sosem heveri ki

A néhai színész korábbi felesége, Liptai Claudia azt mondja, közös lányuk, Panka próbálja túltenni magát a tragédián, ám a műsorvezetőnő azt gondolja, ezt a veszteséget sohasem heveri ki.

Nehéz év van mögöttük

Bár Claudia most boldognak érzi magát, de nehéz év van mögöttük, hiszen Gesztesi Károly év elejei halála sokkolta a családot.

Koronavírusosak voltak, a férje az intenzívre került

Mint megírtuk Intenzív osztályra került Liptai Claudia férje. A színésznő októberben jelentette be, hogy elkapta a  koronavírust. Néhány nap után meggyógyult. Férje azonban nem volt ilyen szerencsés, Pataki Ádám súlyos állapotba került.

Karantén végén lett beteg

Liptai Claudia után férje is elkapta a koronavírust. „Egy darabig úgy tűnt Ádám nem kapta el aztán a karanténunk végén tesztet csináltatott, ami pozitív lett. Már az elején látszott, hogy ugyanaz a vírus rá teljesen más hatással van” – írja a színésznő a Facebook oldalán.

Már majdnem meggyógyult

A színésznő azt írja, hogy Ádám „nagyon köhögött, a többi tünet mellett. Várta türelmesen ahogy a protokollban meg van írva, hogy majd enyhülnek a tünetek. Nagyjából a köhögést kivéve minden eltűnt az ötödik napon. A köhögés nem csillapodott én pedig egyre inkább éreztem itt valami nincs rendjén. Már majdnem letelt az ő karanténja amikor rosszabbra fordult az állapota”.

Hirtelen magas láza lett

Miután az érdi cukrásznak nagyon magas lett a láza, Claudia felhívta az orvost, aki azonnal ráparancsolta, hogy hívja a mentőket.

Szirénázó mentő vitte a kórházba

„Soha nem felejtem el a pillanatot amikor én elindultam egyedül a kisfiamért az óvodába a férjemet pedig egy szirénázó mentő vitte el ugyanazon az úton” – emlékszik vissza a szörnyű délutánra a színésznő.

Intenzív osztály

„Néhány óra múlva hívott Ádám, aki eddigre már beszélni is alig tudott,  hogy nagy kiterjedésű tüdőgyulladása van és átviszik majd az intenzív részlegre” – írja Claudia Facebook oldalán. A színésznő azt írja, arra a pár pokoli napra, amit a férje az intenzíven töltött teljesen „kihúzták alóla a szőnyeget”. Esténként egyedül ült a kanapén és sírt.

A mai napig nem hiszi el, ami történt Gesztesi Károllyal

– A mai napig nem hiszem el, ami történt, még most is csak élő emberként tudok Karcsira gondolni. Nagyon sokszor eszembe jut, hogyan tudnám visszatekerni az idő kerekét arra a napra. Kézen fognám és bevinném őt egy kórházba, hogy jó alaposan kivizsgálják. Még most is borzalmas belegondolni, milyen fájdalmat okozott az elvesztése az én kislányomnak és a testvéreinek. Panka próbálja túltenni magát a tragédián, de szerintem sohasem sikerül majd neki, noha az életnek folytatódnia kell, mennünk kell előre. Nem csinálhatok mást, igyekszem a kislányom életét minél teljesebbé tenni. De bevallom, félek attól, milyen lesz az első karácsonya az apukája nélkül – mondta a Story magazinnak a műsorvezetőnő, aki azt is hozzátette: míg Pankának a testvérei, addig neki a férje, Pataki Ádám segít feldolgozni néha férje elvesztését.

így búcsúzott tőle Claudia

“Ma meghalt egy részem. Zokogok aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem Biztos csak valaki félreértett valamit és hamarosan telefonálsz. Magamhoz szorítom Pankát aki 13 évesen élete legnagyobb fájdalmát éli át. Szörnyű napok hetek évek várnak ránk.
Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy édesapja vagy Pankának és a fiúknak, akik mind rajongásig imádnak. ……
Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan.
Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része Tobika.”

Kiemelt kép: Liptai Claudia – Gesztesi Károly