Mint ahogyan arról a LikeNews is hírt adott Young G és várandós barátnője, Norina külön töltötték a Valentin-napot, ugyanis a 25 hetes kismama kórházba került. Az elmúlt napok viszontagságairól most Norina szólalt meg a közösségi oldalán.

Az intenzíven kezelik

Mint megírtuk a szerelmesek külön töltötték a Valentin-napot is, ezért az Instagramon keresztül üzentek egymásnak, majd nem sokkal később Norina egy jóval szomorúbb hangvételű üzenettel jelentkezett a közösségi oldalon. Béci barátnője ugyanis a közösségi oldalán egy nagyon aggasztó bejegyzést tett közzé, sajnos az állapota súlyosbodott, ezért most már az intenzív osztályon kezelik. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Méhszájsebe van

“25 hetes kismama vagyok. Van egy méhszájsebem, ami néha néha vérzett, de 4 napja voltam a Doktornőmnél, aki beküldött a Soteba az egyik legjobb Professzorhoz, hogy nézzen meg, mert már ez nagyon nem tetszik neki! Minden nagyon gyorsan zajlott, ami nagyon megrémisztett! A méhszájsebem rettenetesen nézett ki, azt mondta a Professzor másnap befekvés, kivizsgálnak és szövettant vesznek, ami altatásban történt,de a kisbabámnak nem árthat! Nem sűrűn vesznek szövettant kismamáktól, de nem tudják mi történik velem. Az intenzív osztályon tartottak megfigyelésen, nyilván nem egy leány álom, de ez legyen a legkevesebb, viszont éreztem, hogy nagyon vigyáznak rám! A kisbabám, ahogy kihoztak a kisműtétről egyből jelzett, hogy minden rendben van, áldott állapotban vagyok Ő vele! Ő egy kincs, aki az anyukájának annyi erőt ad, mint semmi a Földön! Azt érzem megállíthatatlan vagyok MIATTAD Már a kórházi szobámban fekszem és várok a szövettan eredményeire! Számomra ez a pár nap lesz a legszörnyűbb, de nagyon pozitív vagyok és nem engedem elhatalmasodni a szomorúságot! Felkészültem mindenre! Ami a legfontosabb, hogy a babámnak nem árthat, nem lesz koraszülött sem, rá nincs veszéllyel ez az egész! Ő ugyebár a méhemben van, ez az elváltozás pedig méhen kívül van és nem juthat be hozzá! Amik a kérdések… Annyira sürgősen meg kell műteni, hogy a baba bennem lesz, vagy elég utána?! Vagy elmúlik magától csak “begyulladt”…Én nagyon hiszek abban, hogy ez egy tanítás számomra, sűrűbben kell kivizsgálásokra járni, mert nekem a “legproblémásabb” szervem az a méhem! Hibáztatom magamat is, viszont vannak olyan dolgok amelyekre nem tud felkészülni az ember és megelőzni sem! Ezt nem tudjuk és lehet nem is fogjuk megtudni, hogy miért történt!…” – írta Mészáros Norina, aki jelenleg egy budapesti kórházban fekszik.

Itt a korábbi bejegyzése:

Ezt mondta tegnap Béci

Ezt követően a Blikk elérte telefonon Young G-t, aki elmondta a lapnak, hogy jelenleg a kórházban vár, ugyanis romlott a kedves állapota, éppen várja, hogy valaki részletesebben beszámoljon neki Norina és a kicsi állapotáról. “Nagyon rosszak az állapotok és most kellett berohannom a kórházba az intenzív osztályra. Most jön le hozzám egy nővérke elmondani, hogy mi a diagnózis és mi a probléma.” – mondta a Blikknek Rácz Béla.

Újra megszólalt Young G

A nap folyamán a lapnak Young G ismét megszólalt, aki elárulta, hogy nagyon tehetetlennek és dühösnek érzi magát, amatt, mert nem lehet a várandós kedvese mellett, akit a héten megműtöttek. A ValóVilágban feltűnt rapper kedvese kislányt hord a szíve alatt, ám egy súlyos nőgyógyászati probléma miatt sürgősen operálni kellett, így nem csak ő, de a pici is veszélyben volt.

Május végére van kiírva

“Norina már a hatodik hónapban jár, május végére van kiírva. Az már az első vizsgálatok során kiderült, hogy veszélyeztetett terhes, de közben kialakult egy nőgyógyászati problémája is, ami miatt hétfő reggel meg kellett műteni, nehogy korai szülést eredményezzen. Ez alapból egy rutinműtét lett volna, de a baba miatt komplikált volt. Most a szövettan eredményére várunk. Nem egyszerű a helyzet, mert vérzékeny és vashiánya is van, de igyekszünk pozitívak maradni – árulta el a lapnak a rapper, aki azt is elmondta, hogy a koronavírus járvány miatt nem látogathatja a kedvesét a kórházban.

Nagyon aggódik

“Két szerettemért aggódok, ami szörnyű dolog. Hiába vagyok folyamatosan kapcsolatban a kórházzal, az orvosokkal, hogy tudjam, mi történik Norinával és a babával. Látszik, hogy mindent megtesznek értük, és mindig nyugtatnak, de nem tudhatom, pontosan mi történik odabent. Annyira szeretném, hogy bemehessek és meglátogassam, fogni szerettem volna a kezét akkor is, amikor az intenzív osztályon feküdt. Norina egy nagyon erős nő, de el vagyok keseredve, amiért egy ilyen nehéz helyzetben nem lehetek mellette. A babára a probléma nem hat ki, koraszülés sem lehet. A kórház a legjobbat biztosítja Norinának.” – mondta a rapper, aki nagyon remélik, hogy szerelmét hamar hazaengedik, azonban az is előfordulhat, hogy a szülésig bent kell maradjon a kórházban.

Megszólalt Norina

Norina most a közösségi oldalán adott hírt az állapotáról, Instagram sztoriban azt írja: „Nyilván nem olyan jól alszom itt, kimerült vagyok testileg és lelkileg is. Folyamatosan vizsgálnak… a legközelebbi hozzátartozóimmal beszélek és még a kislányommal is kell beszélgetnem. A barátaimnak is itt üzenek, mert így a legegyszerűbb számomra! Üzenem ma is, hogy a helyzethez képest minden rendben van, nagyon jó kezekben vagyok! Felkészítettek, hogy rossz eredményt kapok, de a szövettan mutatja ki, hogy mennyire! De semmi baj, mindent megoldunk” 

Erről beszélt még a kismama

A kismama továbbá arról is beszélt, hogy nem bánja a róla készült cikkeket, ez pedig nem arról szól, hogy sajnáltatná magát, csupán úgy gondolja az embereknek tisztában kell lenniük bizonyos dolgokkal. Hiszen sok baj megtörténhet, amivel nem számolunk. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Mészáros Norina, Instagram