Megdöbbentő őszinteséggel mesélt édesapjával való kapcsolatáról Tóth Andi Hajdú Péternek a LifeTV-n. Az énekesnőnek nem volt könnyű a gyerekkora édesapja mellett, később pedig emiatt lett pánikbeteg és epilepsziás rohamok törtek rá.

Elváltak

Két évvel ezelőtt Andi szülei elváltak, ám elmondása szerint sosem csípték az édesapját. „Fellélegeztünk, hogy elment, így az anyukám is békében lesz, és mi is a testvéremmel. Az apukámmal voltak bajok, nem könnyítette meg a gyerekkoromat” – mondta a műsorban Andi. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Édesapja akarta, hogy énekesnő legyen

Andi Hajdú Péternek elmondta, hogy édesapja akarta, hogy énekesnő legyen, mert abban van a pénz, legalábbis ő azt hitte, hogy abban van. Az énekesnőnek napi két órát kellett gyakorolnia mindennap, ami egyébként nem lett volna gond, hiszen szereti, amit csinál, de a kényszerérzése még mindig benne van.

Csúnya dolgokat mondott neki

Andinak az édesapja azt mondogatta, hogyha a gyakorlások valamit elrontott, hogy az utcán fogja végezni és egy ócska, drogos ku..va lesz. Andi a stresszt nagyon rosszul viseli, amiről szintén bővebben beszélt.

Pánikrohamok gyötörték

A fiatal énekesnőt pánikrohamok gyötörték, amikről azt gondolta, hogy az akkori párja miatt jöttek elő, de később rájött, hogy ezek inkább édesapjához és a gyerekkorához köthetőek. Végül pszichológus segítségét kérte. ” Sokszor volt rohamom, most már tudom, hogy a stresszre jött ki” – magyarázta Andi.

Habzott a szája, szenvedett

„Hetente, kéthetente szenvedtem tőle. Az elején kimerült abban, hogy elszédültem, hiperventilláltam, fennakadt a szemem, habzott a szám. Epilepsziára gyanakodtak, bevittek megvizsgálni. Azt mondták, hogy van egy agyi rendellenesség: lefordítva kattog az agyam akkor is, amikor alszom, vagyis nem tud kikapcsolni, emiatt van egy plusz stresszleterheltsége. Ezért ha kiborulok, akkor kiakad az agyam is” – idézte Andi szavait a Bors, aki hozzátette, hogy emiatt sokszor vitte el mentő.

Párkapcsolatai sem segítettek

Andi elmondta,hogy párkapcsolatai sem voltak túl jó hatással az állapotára. „Furcsa, hogy amikor volt párom, gyakrabban voltak ilyen rohamaim. Ezért is gondolom, hogy a két párkapcsolatom rossz volt. Mert megnyugvást kellene találni egy kapcsolatban, és nem feszültséget. Most egyedül vagyok, és azóta nem volt rohamom sem”. Hozzátette volt, hogy aktuális szerelme csak annyit mondott neki, hogy amíg Andi „rohamozik”, ő elmegy meccset nézni.

Zámbó Jimmy rokona lenne?

Valami egészen váratlan dolgot mesélt el Tóth Andi a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsor forgatásán. Az énekesnő ugyanis nagymamájától úgy tudja, hogy rokoni kapcsolatban állnak a Zámbó famíliával, tehát a tragikusan elhunyt énekessel Jimmyvel is. KAPCSOLÓDÓ! Meglepő dolgot árult el Tóth Andi: rokonságban állnak Zámbó Jimmyvel

Így bukott ki

Hajdú csupán annyit kérdezett Anditól, hogy szereti-e a király zenéjét, ám a kérdésre meglepő válasz érkezett: “Igen, rokonságban vagyunk, képzeld el” – mondta az énekesnő, aki hozzátette, hogy a nagymamájától tud róla, nemrégiben pedig Zámbó Krisztiánnak is megemlítette a rokoni kapcsolatot.

Megerősítette

Andi a Blikknek is megerősítette, hogy gyerekkora óta úgy tudja, hogy apai ágról rokonságban állnak Zámbóékkal, de arra már nem emlékszik, hogy a nagymamája, hogyan vezette le a rokoni ágat, de Jimmy nevére tisztán emlékszik. “Igazából félúton elvesztettem a fonalat, amikor sorolta visszamenőleg, hogy ki kivel, hogyan állt kapcsolatban. Talán még legyintettem is, olyan régi a történet, de ha valóban így van, akkor büszke vagyok a rokoni kapcsolatra. Szerettem Jimmyt, elképesztően jó énekes volt. Krisztiánnak is említettem ezt a múltkor, örült neki, s ‘össze is tesóztunk” – nyilatkozta Andi a lapnak.

Ezt mondja Zámbó Krisztián

Habár Krisztián jót mosolyog Andi állításán, de nem tudta túl komolyan venni, ugyanis ő úgy tudja, hogy míg az énekesnő erdélyi, ők Hajdúdorogról származnak és a kettő elég messze van egymástól. “Kétlem, hogy ez a rokonság valóban fennáll, de igazság szerint nem akarom Andit meghazudtolni. Országszerte sokan álltak már elő azzal, hogy valójában Zámbók, de idővel kiderül, hogy ez humbug” – mondta Krisztián a Blikknek. Ettől függetlenül Zámbóék is utána járnak, hogy valós-e a rokoni kapcsolat, vagy sem. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tóth Andi – Forrás: Youtube