Valami egészen váratlan dolgot mesélt el Tóth Andi a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsor forgatásán. Az énekesnő ugyanis nagymamájától úgy tudja, hogy rokoni kapcsolatban állnak a Zámbó famíliával, tehát a tragikusan elhunyt énekessel Jimmyvel is.

Így bukott ki

Hajdú csupán annyit kérdezett Anditól, hogy szereti-e a király zenéjét, ám a kérdésre meglepő válasz érkezett: „Igen, rokonságban vagyunk, képzeld el” – mondta az énekesnő, aki hozzátette, hogy a nagymamájától tud róla, nemrégiben pedig Zámbó Krisztiánnak is megemlítette a rokoni kapcsolatot. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megerősítette

Andi a Blikknek is megerősítette, hogy gyerekkora óta úgy tudja, hogy apai ágról rokonságban állnak Zámbóékkal, de arra már nem emlékszik, hogy a nagymamája, hogyan vezette le a rokoni ágat, de Jimmy nevére tisztán emlékszik. „Igazából félúton elvesztettem a fonalat, amikor sorolta visszamenőleg, hogy ki kivel, hogyan állt kapcsolatban. Talán még legyintettem is, olyan régi a történet, de ha valóban így van, akkor büszke vagyok a rokoni kapcsolatra. Szerettem Jimmyt, elképesztően jó énekes volt. Krisztiánnak is említettem ezt a múltkor, örült neki, s ‘össze is tesóztunk” – nyilatkozta Andi a lapnak.

Ezt mondja Zámbó Krisztián

Habár Krisztián jót mosolyog Andi állításán, de nem tudta túl komolyan venni, ugyanis ő úgy tudja, hogy míg az énekesnő erdélyi, ők Hajdúdorogról származnak és a kettő elég messze van egymástól. „Kétlem, hogy ez a rokonság valóban fennáll, de igazság szerint nem akarom Andit meghazudtolni. Országszerte sokan álltak már elő azzal, hogy valójában Zámbók, de idővel kiderül, hogy ez humbug” – mondta Krisztián a Blikknek. Ettől függetlenül Zámbóék is utána járnak, hogy valós-e a rokoni kapcsolat, vagy sem.

Zámbó Árpy nem tudta, hogy Andi kicsoda

Közben Jimmy testvére Árpy először nem tudta, hogy Andi kicsoda, de felvették a kapcsolatot, hogy kiderítsék valóban rokonok-e. „Meg vagyok lepődve, hogy egy kedves, aranyos, fiatal hölgy a rokonom, és ezt 62 év után tudom meg. Láttam már a tévében, de nexusunk nem volt soha” – nyilatkozta Árpy. Elmondta, hogy a rokoni kapcsolatot egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja.

Testvér már bukkant fel

Kiderült, hogy egy valódi testvér már valóban bukkant fel a néhai Zámbó Jimmy életében. „Aput egyszer megkereste egy férfi, akiről kiderült, hogy tényleg testvérek, féltestvérek. Ő egyébként rendőr volt, apu mutatta be nekem, és nagyon ragaszkodott is hozzá, tartották egy ideig a kapcsolatot. Én magam is többször találkoztam vele” – mesélte Krisztián.

Nincs menedzsere

Tóth Andi korábban többször is elmondta, hogy azért nincs menedzsere, mert eddig valamennyien csak meglopták. Nemrégiben az énekesnő egy korábbi menedzsere, Spaics Igor is megszólalt. KAPCSOLÓDÓ! “Alapból azt feltételezi, hogy átakarják verni” – meglepő dolgokat árult el Tóth Andi volt menedzsere

Meglopták

Andi korábban a Borsnak is azt mondta, hogy a menedzserek nemhogy segítették, de az utolsó bőrt is lehúzták róla. “Az ember próbálkozik a harmadik, negyedik, ötödik menedzsmenttel is, de amikor rájön, hogy a legtöbb a fizetése nyolcvan százalékát lenyúlja, és ott tart, hogy se munkája, se pénze, hogy az albérletét fizesse, akkor lépnie kell – mondta az énekesnő.

Ezt mondta a volt menedzsere

Spaics Igor, marketing-reklám és média szakember a Bors megkeresésére szólalt meg. “Andit 2016-ban ismertem meg, az akkori A Dalban Berkes Olivér menedzsere voltam, együtt kerestük meg Andit, hogy van-e kedve duettet énekelni” – mondta a szakember.

Bizalmatlan

„A közös munkánk jól indult, bár még mielőtt szerződtünk, javasoltam neki, hogy nézzen körül a “menedzserpiacon”, és úgy válasszon engem, ha ezek alapján is engem akar, de közölte, ő nem keres mást, velem képzeli el a szakmai jövőjét. Rövid idő alatt nyilvánvalóvá vált, hogy nehéz lesz vele együtt dolgozni” – mondta Spaics, aki hozzátette, hogy Andi akár túl határozott is és nem hallgat az idősebbre, a tapasztaltabbra, sem a szakmára. “Emellett rendkívül bizalmatlan, alapból azt feltételezi, hogy át akarják verni. Pedig nem kevés jó ember volt körülötte, senki sem akarta a -szavaival élve- “lehúzni” – nyilatkozta a lapnak Spaics Igor.

Saját maga ellensége

A menedzser szerint Andi a saját maga ellensége és amit csinál az nem tudatos, hanem ösztönös, de így nagyon nehéz lesz egy stabil karrier kiépíteni. Ennek ellenére Spaics azt kívánja Andinak, hogy sikerüljön az álmait valóra váltania. OLVASD EL EZT IS! Tóth Andi is elkapta a koronavírust, ilyen állapotban van az énekesnő

Tóth Andi is elkapta a koronavírust

Tóth Andi márciusban egy az Instagram oldalára feltöltött sztoriban tudatta, hogy bizony őt is utolérte a covid, ugyanis pozitív lett a koronavírus tesztje. Andi a sztoriban egy gyorstesztet is megmutatott, ami negatív eredményt hozott, de azt PCR teszt eredménye is látszik a kamerán, amin egyértelműen látszik, hogy pozitív lett az eredmény. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tóth Andi – Forrás: Youtube