Kulcsár Edina az Instagram sztorijában osztotta meg a a hosszú idejű tartó kálváriájukat, ugyanis kisfiának bőrbetegsége van, ám egyelőre egyetlen kezelés sem segített.

Követőitől kért segítséget

A csinos modell most arra kérte a követőit, hogyha tudnak segítsen nekik és ajánljanak egy jó bőrgyógyászt, aki segíthet a kis Medoxon.

Gyermekkori ekcémája van

„Medikével küzdünk egy ideje. Atópiás Dermatitise van (gyermekkori ekcéma) és az eddigi kezelések nem jöttek be”- mondta Edina.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Félrekezelték a kisfiút

„Főleg úgy nem, hogy az elején erőteljesen félrekezelték, mert azt mondták, hogy ez egy fertőzés és ne vigyem se napra, se vízbe, de főleg gyerekek közé. 1,5 hónapig így tettem (ezért nem vittük korábban bölcsibe se) és mivel nem enyhültek a tünetei elvittem egy kedves ismerősünkhöz, aki azonnal rávágta, hogy mi a tényleges baja, de a hölgy nem gyerekekkel foglalkozik, csak segített nekünk. Szeretném minél hamarabb elvinni egy jó szakemberhez” – folytatta Edina.

Ezt mondta a kórházról

Kulcsár Edina elmondta, hogy a kórház, ahová elvitték a kisfiút nem vizsgálták meg rendesen, csak egy krémet és egy fürdetőt adtak nekik – írja a Blikk.

Készülnek a lagzira

A LikeNews is megírta, hogy habár már szűk körben összekötötték az életüket, Edina és férje Csuti terveznek egy nagy lagzit is.

Két éve házasok

A szépségkirálynő és párja két évvel ezelőtt 2018. augusztus 4-én egy visszafogott házasságkötés keretein belül már kimondták a boldogító igent, ám a nagy ceremónia elmaradt, ugyanis Edina 8 hónapos terhes volt.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Így szépül titokban Kulcsár Edina férje

Kiemelt kép: Kulcsár Edina és Szabó András Csuti