Minden jel arra utal, hogy Marsi Anikó és Palik László házasságra végérvényesen tönkre ment. A család egyik ismerőse azt mondta, Anikó nem enged, mindenképpen válni akar, ezért is utazott nemrég Dominikára a válási papírokkal a kezében.

Elválik a sztárpár

Marsi Anikó és Palik László házassága zátonyra futott. Az Exatlon harmadik évadának felvétele után Palik László már a nem a közös otthonukba tért vissza Dominikáról, hanem külön lakásba költözött – írta a BudaPestkörnyeke.hu.

Válási papírokkal ment Dominikára

A válást Marsi Anikó kezdeményezte. A műsorvezető pedig pár hétre el is tűnt a képernyőről. Mint kiderült, egy hónappal ezelőtt Marsi Anikó válási papírokkal a kezében repülőre ült, és elindult Dominikára, hogy végleg elbúcsúzzon a férjétől.

Csendben akarták elintézni a válást

Úgy tudni, a házaspár megpróbálja csendesen elintézni a válást, főleg azért, hogy a gyerekeiket minél jobban megóvják a megrázkódtatásoktól.

Mindenképpen válni akar

Úgy tűnik, Marsi Anikó és Palik László házassága végérvényesen tönkre ment. A család egyik ismerőse a Hot! magazinnak most azt mondta, Anikó mindenképpen válni akar.

Mentálisan nincsen rendben

„Féltjük őt, mert mentálisan nincs rendben, sok volt neki az elmúlt időszak, Laci pedig makacs, ritkán enged az igazából. Bár Anikó mindenképp válni akar, bízom benne, hogy rendeződik a kettejük kapcsolata és sikerül tiszta lappal kezdeni mindent” – mondta az ismerős.

Már régóta gondjaik vannak

Az ismerős arról is beszélt, hogy biztos benne, hogy egyik napról a másikra nem fogják magukat meggondolni a felek, hiszen a kapcsolatuk sem napok alatt ment tönkre.

16 éve házasodtak össze

Palik László és Marsi Anikó 2005 októberében házasodott össze. Két fiuk van, Vilmos az esküvőjük után egy évvel, Vince pedig 2009-ben született.

Külföldön éltek

A házaspár több évig külföldön élt. Ausztráliától Mallorcáig több helyen is megfordultak. Akkoriban azt mondták, hogy idősebb fiúknak légzőszervi betegsége van, emiatt költöznek mindig tengerpartra.

A TV2-n tért vissza

Gyermekei születése után Marsi Anikó feladta tévés karrierét és csak családjának élt. 2016-ban tért vissza a képernyőre a Tények egyik háziasszonyaként.

Mallorca és Budapest között ingázott

Anikó híradósként néhány hónapig ingázott Budapest és Spanyolország között, hiszen Palik László a gyerekek iskolai kötelezettségei miatt egy darabig még Mallorcán maradt. Akkoriban úgy tűnt, minden rendben van a házasságukkal.

Visszamentek Mallorcára

Majd egy időre Palik László hazaköltözött a gyerekekkel, de a fiúk nem érezték jól magukat, emiatt vissza is mentek Mallorcára. Anikó pedig Magyarországon maradt.

Palik László is csatlakozott a TV2-höz

2018-ban Palik László elfogadta a TV2 felkérést és az akkor induló Exatlon műsorvezetője lett. Ekkor végleg elköltöztek Mallorcáról és a család a bázisát Magyarországra helyezte át. Azóta Palik László évente pár hónapot az Exatlon miatt Dominikán tölt. 

Kiemelt kép: Palik László és Marsi Anikó – Forrás: TV2