Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta visszatér a képernyőre az Exatlon Hungary, ahol ismét összecsapnak a Bajnokok és a Kihívók. Az új etap december 28-án indul és már a versenyzők kilétéről is lehullt a lepel.

JÖN!

Két évad, 190 epizód és több, mint 3500 versenyfutam után újra jön az Exatlon Hungary. A TV2 extrém sport-realityjére nem kell sokat várni a rajongóknak, hiszen már az idei évben, december 28-tól képernyőre kerül a Bajnokok és Kihívók párharca. Az Exatlon Hungary ezúttal is a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, ahol már a jól ismert, embert próbáló akadálypályák mellé még nehezebb, nagyobb kihívást jelentő és látványosabb pályák épültek, hogy otthont adjanak a nem mindennapi küzdelemnek. Az Exatlon Hungary műsorvezetője Palik László, a pálya szélén pedig ebben az évadban is Gelencsér Tímea faggatja majd a versenyzőket a műsor riportereként.

A Bajnokok csapata

A Bajnokok csapatában rajthoz áll a háromszoros olimpiai, kilencszeres Európa- és világbajnok kajakozó Szabó Gabriella, a tizenháromszoros showtánc világbajnok Kocsis Lili, a tizenkétszeres magyar bajnok kajakozó Szendy Lilla, a cselgáncs Európa-bajnok Szabó Franciska, a street workout világkupa győztes, többszörös magyar bajnok Szarka Ákos, a sokszoros magyar bajnok műugró, Somhegyi Krisztián, a profi országúti kerékpáros, korosztályos magyar bajnok, Móricz Dániel és a vitorlás korosztályos világbajnok, windsurf magyar bajnok Bors Máté. Velük veszi fel a harcot a Kihívók csapata, azaz Bencsik Lili, Buzás Dorottya, Kőnig Anna, Török Lívia, Balogh Richárd, Herczeg-Kis Bálint, Nagy Dani és Pálfi Gergő.

Ekkortól lesznek láthatók az új műsorok

Doktor Balaton és Exatlon Hungary december 28-tól minden hétköznap este a TV2-n. Doktor Balaton dupla premier epizód december 27-én, vasárnap a Tények után.

A Bajnok csapat versenyzője, Szabó Franciska vallott a magánéletéről

A Bajnokok csapatát erősíti Szabó Franciska, cselgáncs Európa-bajnok, aki a Blikkel osztott meg pikáns részleteket a magánéletével kapcsolatosan.

Felnőtt tartalom

A korábban fél évig Floridában élő sportoló a felnőtt-tartalmakat megosztó portálokon is szerepel úgynevezett fétisvideókban: hol egy férfit püföl – annak beleegyezésével – ostorral, hol tangát viselve ül egy másik arcára, vagy férfiakkal és nőkkel birkózik, szexis öltözetben, írja a lap.

Szabó Franciska

Erő és dominancia

– Ezek Magyarországon szokatlannak hatnak, de Amerikában régi és komoly kultúrájuk van. Ezekben a videókban én az erőt és a dominanciát testesítettem meg. Főleg férfiakkal birkóztam, a szerepekhez illő öltözetben. Így játszottuk el a mi színházi előadásunkat, amely során a valós fizikai erőmmel kellett legyőzni az ellenfeleket – mondta a lapnak Franciska.

Édesapja agyvérzése után hozta a kemény döntést

– Először az Eb-cím megszerzése után kerestek meg, de akkor az olimpiára készültem, így nemet mondtam. Aztán édesapám 2016-ban agyvérzést kapott, a családunk nehéz anyagi helyzetbe került. Öt testvéremmel éltem egy háztartásban és – legidősebbként – kötelességemnek éreztem megoldani a helyzetet.

A kevésbé rossz döntés

A fiatal lány a lapnak elárulta, hogy a judóból már nem tudtak megélni, így más megoldás után kellett nézni, hogy el tudja tartani a családját. Meglátása szerint pedig a kevésbé rossz döntést hozta meg.

Öccse karrierjét is szem előtt tartotta

– Nem engedhettem, hogy az ő húszéves munkája is kárba vesszen, mint az enyém – szögezte le Franciska, aki elárulta, a videók készítésével már felhagyott, ám internetes honlapján úgynevezett session szolgáltatásokat, azaz összejöveteleket meg lehet rendelni.

Tudja, hogy a többség ebbe mást képzelt bele

– A férfiak személyesen tapasztalhatják meg szemtől szembeni küzdelem során az erőmet és a technikai tudásomat. A többség persze, ebbe teljesen mást képzel bele, de ez kőkemény küzdelem. Sokszor szó szerint az életemért birkóztam egy 100 kilós férfi ellen…

Kiemelt kép: TV2