Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt Galambos Lajos őszintén vallott arról, hogy az elmúlt öt év viszontagságai sajnos a házasságát is megviselték.

Hajdú Péternek vallott

A 30 millió forintos közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt mulatószenész a Life TV péntek esti, Összezárva című műsorában vall arról Hajdú Péternek, hogy bírósági ügye a házasságát is megtépázta.

Magányosnak érzi magát

– Érzelmileg magányos vagyok – mondja Hajdú Péter műsorában Galambos, aki arról is beszélt, hogy nagy eséllyel a felesége haragszik rá, megváltozott a kapcsolatuk, azonban ő soha nem fogja elhagyni Bogit, barátok lesznek, amíg csak élnek.

Ezek a LikeNews legfrissebb híre

Haragszik rá a felesége

– Nem azért haragszik rám a feleségem, mert van egy folyamatban lévő bírósági ügyem, hanem azért, mert ezt nem magánügyként kezelem. Bogi tudja, 22 éve egy daloló trombitáshoz ment hozzá, és azt is elfogadta, hogy világéletemben együtt rezegtem a közönségemmel. A bánatomat ugyanúgy megosztottam velük, mint az örömömet. Büszkén adtam hírt a gyerekeink születéséről, arról pedig könyvet is írtam, amikor 125 napot kellett egy hat négyzetméteres zárkában töltenem. Nekem is kellemetlen, hogy egy bírósági ügy árnyékot vetett rám, de eltitkolni sem akarom. Harcolok az igazamért, szerencsére ebben a feleségem az egyik legnagyobb támaszom. Csak szerinte ez nem tartozik másra. Ebben máshogy gondolkodunk – árulta el Lajcsi.

Itt van Galambos Lajos megrendítő vallomása a megromlott házasságáról: “Magányos vagyok” | LikeNews

Érzelmileg magányos vagyok – ismerte el Lajcsi egy hatalmas sóhajtás után, és a tekintetén látszott, komolyan megviseli, hogy a házassága ilyen fordulatot vett. – Annyi időt senki nem bírt ki mellettem, mint Bogi, de a velem kapcsolatos meghurcolás nem tett jót a kapcsolatunknak és Boginak sem. Haragszik rám. Ez nem egyszerű.

Sok fájdalmas döntést hozott

Mint mondja, zenészként a karrier érdekében sok fájdalmas döntést kellett meghoznia, sokat van távol a családjától, érzelmi magányát pedig ez okozza.

Vállalja a döntéseit

– Sokan nem hiszik el, hogy nekem a taps a honoráriumnál is többet ér, azt pedig rajtam kívül csak a sorstársaim érzik, hogy a színpadi és a családi szeretet közötti őrlődés magányossá tud tenni. A döntéseimet vállalom. Ilyen az életem – jelentette ki.

Bogi számára a legértékesebb nő

– Számomra Bogi a legértékesebb nő. A legértékesebb társ, akit valaha ismertem. Különös tiszteletet is érzek iránta a múlhatatlan szereteten túl. Nyomasztó a neheztelése, és minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy ne haragudjon rám olyasmiért, ami a lényemből fakad. Bár követek el hibákat, megtanultam ezt a helyzetet kezelni. Egy házasságban sok munka van, pláne egy zenészében, és mi küzdünk azért, amit együtt elértünk – mondta a mulatós sztár.