Ijesztő szakvéleményt írt egy felkért pszichológus B.Lászlóról, akit Novozánszki Fanni elrablásával és megölésével gyanúsítanak. Az egykori ValóVilág játékosnak még 2017 novemberében veszett nyoma, holttestét a mai napig nem találták meg.

Gátlástalan megszállottság

A szakértő durva szavakkal jellemezte a Fanni megölésével gyanúsított B. Lászlót: gátlástalan megszállottság, ami egyszerűbben annyit jelent, hogy az ilyen ember, megrögzötten a fejébe vesz valamit, amit véghez hajt anélkül, hogy bármiféle erkölcsi gát, vagy belső tiltás ebben megakadályozná.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sértődékeny is

A Blikk megtudta, hogy a gátlástalanság és a megszállottság mellett további negatív jelzőkkel is illette a pszichológus B. Lászlót. Kiderült, hogy a férfi rendkívül sértődékeny, indulatosan reagál, hogyha megsértik, valamint önmarcangoló és paranoid, közben pedig nagyobbra értékeli a saját képességeit a fantáziájában.

Ezt mondta Fanni családjának ügyvédje

Novozánszki Fanni családjának ügyvédje a móri mészárlást hozta fel példaként, ugyanis a gátlástalan megszállottság fogalmával pályafutása alatt annál az egy esetnél találkozott. „Pályafutásom alatt ilyen megfogalmazással, hogy gátlástalan megszállottság, talán csak a móri mészárosnál találkoztam. Azt hiszem, ezen nincs mit magyarázni. Nagyon remélem, egyszer még előkerül a holttest, és Fanni családja méltó búcsút vehet a lánytól” – mondta a Blikknek dr. Lichy József.

Még mindig megdöbbentő információk kerülnek elő

Bár a fiatal lány eltűnése óta már eltelt három év, még mindig döbbenetes információk kerülnek elő, amik nagyban befolyásolhatják az ügy további menetét. A A Blikk például a napokban úgy értesült, hogy az ügyben koronatanúnak számító B. Erika, Fanni egyik legközelebbi barátnője a rendőrségen végzett poligráfos vizsgálaton megbukott, több kérdésre is megtévesztő választ adott. 

Nem mondott igazat

A vizsgálatot a nemzetközileg is elismert Krispán István végezte, akinek jelentése szerint az alany reakciói egyértelműen azt bizonyítják, hogy igyekezett megtéveszteni a gépet, vagyis a poligráf azt tanúsítja, hogy a koronatanú nem mondott igazat.

Folytatódott a tárgyalás

A VV Fanni-ügy tárgyalása tegnap folytatódott, ahol első körben a bírónő arról faggatott egy rendőrtisztet, hogy miért volt fontos bevonni az FBI-t a nyomozásba.

Ezt mondja a rendőrtiszt

“Az FBI emberei Utah államból utaztak Budapestre, s műhold alapján nyomoztak. A Fanni-ügy kiemelt bűncselekmény, ezért volt szükség a titkosszolgálatra. Tudtommal ez a 2. magyar ügy, amiben az FBI részt vett” – vallja a fiatal rendőrtiszt.

Itt lehet a holttest

Védői kérdésre a nyomozó elmondta, hogy a rendőrség szerint a legvalószínűbb, hogy Fanni holttestét egy stégről a Dunába dobta a tettes.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A VV Fanni eltűnésével kapcsolatos összes írásunkat itt éred el.

Kiemelt kép: Novozánszki Fanni, RTL Klub