Mint ahogyan azt korábban a LikeNews is megírta idén, 2021-ben talán végre megoldódhat VV Fanni titokzatos eltűnésének és halálának rejtélye. Mint ismert a fiatal lány 2017 novemberében tűnt el nyomtalanul, a holtteste azóta sem került elő.

Még mindig megdöbbentő információk kerülnek elő

Bár a fiatal lány eltűnése óta már eltelt három év, még mindig döbbenetes információk kerülnek elő, amik nagyban befolyásolhatják az ügy további menetét. A A Blikk például a napokban úgy értesült, hogy az ügyben koronatanúnak számító B. Erika, Fanni egyik legközelebbi barátnője a rendőrségen végzett poligráfos vizsgálaton megbukott, több kérdésre is megtévesztő választ adott. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem mondott igazat

A vizsgálatot a nemzetközileg is elismert Krispán István végezte, akinek jelentése szerint az alany reakciói egyértelműen azt bizonyítják, hogy igyekezett megtéveszteni a gépet, vagyis a poligráf azt tanúsítja, hogy a koronatanú nem mondott igazat.

Kapcsolódó:

Az ügy háttere

Mint ismert, Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el nyomtalanul, teste azóta sem került elő. A megölésével B. Lászlót vádolják, ám ő csupán a lány elrablását ismerte be. Ezt nem is tudja tagadni, hiszen videó készült arról, ahogy a teremgarázsban ölében az autója felé cipeli a láthatóan eszméletlen nőt.

Ezt állítja a vádlott

B. László azt állítja, hogy B. Erika utasításai alapján adta át a lányt egy ismeretlen férfinak. A történet a vádlott szerint így nézhetett ki: egy munkamegbeszélés miatt felment Fanni lakásába, ahol ott volt B. Erika is. Fanni akkor már eszméletlenül feküdt az ágyon. A férfi mentőt akart hívni, de Erika megtiltotta, és utasításba adta, hogy a lányt adja oda ismeretleneknek – írta meg a Blikk.

B. Erikát is többször kihallhatták már

B. Erikát már többször kihallgatta a rendőrség, de soha semmivel nem tudták meggyanúsítani, azt ő maga tagadja, hogy a lakásban jelen lett volna, pedig a telefonjának cellainformációi erre engednek következtetni, most pedig a hazugságvizsgálat is azt mutatja, hogy a nő titkol valamit, talán azt is tudja, hogy lehet Fanni holtteste?

Folytatódik a tárgyalás

A VV Fanni-ügy tárgyalása ma folytatódott, ahol első körben a bírónő arról faggatott egy rendőrtisztet, hogy miért volt fontos bevonni az FBI-t a nyomozásba, számolt be erről a Bors.

Ezt mondja a rendőrtiszt

„Az FBI emberei Utah államból utaztak Budapestre, s műhold alapján nyomoztak. A Fanni-ügy kiemelt bűncselekmény, ezért volt szükség a titkosszolgálatra. Tudtommal ez a 2. magyar ügy, amiben az FBI részt vett” – vallja a fiatal rendőrtiszt.

A vádlott kételkedésének adott hangot

A Blikk azt írja, hogy B. László kételkedésének adott hangot az FBI szakértelmét illetően, ugyanis ő Google útvonaltervezővel lemérte ugyanazokat a távokat és neki teljesen más eredmény jött ki. Mire a bírónő fel is tette a kérdést: ön szerint egy otthon bepötyögött mérés hitelesebb mint az FBI?

Itt lehet a holttest

Védői kérdésre a nyomozó elmondta, hogy a rendőrség szerint a legvalószínűbb, hogy Fanni holttestét egy stégről a Dunába dobta a tettes, írja a lap.

Részletesen elemzi a bíróság az FBI által készített térképeket

A bíróság egyébként részletesen kielemzi az FBI által készített térképeket, amiken pontosan meg van jelölve, hogy Fanni az eltűnése napján, illetve után mikor, hol járt.

Fanni kuncsaftja is a bíróságon

A térképelemzést félbeszakítva a bíróság tanúként meghallgatott egy férfit is, aki eltűnése napján kuncsaftja volt Fanninak, írja a lap. A férfi elmondása alapján 40 ezer forintot fizetett a lánynak az együttlétért, szerinte a lány viselkedésében semmi furcsa nem volt, nem tűnt úgy, drogot vagy alkoholt fogyasztott volna. Ez pedig azért nagyon érdekes, mert B. László egyértelműen állítja: amikor ő felment Fannihoz, a lány láthatóan rosszul volt. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A VV Fanni eltűnésével kapcsolatos összes írásunkat itt éred el.

Kiemelt kép: VV Fanni, RTL Klub