Site icon LikeNews

Gátlástalan, megszállott, önmarcangoló: hátborzongató szakvéleményt alkotott egy pszichológus VV Fanni elrablójáról

Ijesztő szakvéleményt írt egy felkért pszichológus B.Lászlóról, akit Novozánszki Fanni elrablásával és megölésével gyanúsítanak. Az egykori ValóVilág játékosnak még 2017 novemberében veszett nyoma, holttestét a mai napig nem találták meg.

Gátlástalan megszállottság

A szakértő durva szavakkal jellemezte a Fanni megölésével gyanúsított B. Lászlót: gátlástalan megszállottság, ami egyszerűbben annyit jelent, hogy az ilyen ember, megrögzötten a fejébe vesz valamit, amit véghez hajt anélkül, hogy bármiféle erkölcsi gát, vagy belső tiltás ebben megakadályozná.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sértődékeny is

A Blikk megtudta, hogy a gátlástalanság és a megszállottság mellett további negatív jelzőkkel is illette a pszichológus B. Lászlót. Kiderült, hogy a férfi rendkívül sértődékeny, indulatosan reagál, hogyha megsértik, valamint önmarcangoló és paranoid, közben pedig nagyobbra értékeli a saját képességeit a fantáziájában.

Ezt mondta Fanni családjának ügyvédje

Novozánszki Fanni családjának ügyvédje a móri mészárlást hozta fel példaként, ugyanis a gátlástalan megszállottság fogalmával pályafutása alatt annál az egy esetnél találkozott. „Pályafutásom alatt ilyen megfogalmazással, hogy gátlástalan megszállottság, talán csak a móri mészárosnál találkoztam. Azt hiszem, ezen nincs mit magyarázni. Nagyon remélem, egyszer még előkerül a holttest, és Fanni családja méltó búcsút vehet a lánytól” – mondta a Blikknek dr. Lichy József.

Még mindig megdöbbentő információk kerülnek elő

Bár a fiatal lány eltűnése óta már eltelt három év, még mindig döbbenetes információk kerülnek elő, amik nagyban befolyásolhatják az ügy további menetét. A A Blikk például a napokban úgy értesült, hogy az ügyben koronatanúnak számító B. Erika, Fanni egyik legközelebbi barátnője a rendőrségen végzett poligráfos vizsgálaton megbukott, több kérdésre is megtévesztő választ adott. 

Nem mondott igazat

A vizsgálatot a nemzetközileg is elismert Krispán István végezte, akinek jelentése szerint az alany reakciói egyértelműen azt bizonyítják, hogy igyekezett megtéveszteni a gépet, vagyis a poligráf azt tanúsítja, hogy a koronatanú nem mondott igazat.

Folytatódott a tárgyalás

A VV Fanni-ügy tárgyalása tegnap folytatódott, ahol első körben a bírónő arról faggatott egy rendőrtisztet, hogy miért volt fontos bevonni az FBI-t a nyomozásba.

Ezt mondja a rendőrtiszt

“Az FBI emberei Utah államból utaztak Budapestre, s műhold alapján nyomoztak. A Fanni-ügy kiemelt bűncselekmény, ezért volt szükség a titkosszolgálatra. Tudtommal ez a 2. magyar ügy, amiben az FBI részt vett” – vallja a fiatal rendőrtiszt.

Itt lehet a holttest

Védői kérdésre a nyomozó elmondta, hogy a rendőrség szerint a legvalószínűbb, hogy Fanni holttestét egy stégről a Dunába dobta a tettes.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A VV Fanni eltűnésével kapcsolatos összes írásunkat itt éred el.

Kiemelt kép: Novozánszki Fanni, RTL Klub

Exit mobile version