Halálra gázolt a vonat egy embert a Balaton északi partján. A baleset Paloznaknál történt, férfi a helyszínen életét vesztette.

Szerdán délután, Alsóörs és Balatonfüred között, egy vasúti átjáró közelében, a Déli pályaudvarról Tapolcára tartó 19794-es számú Kék Hullám sebesvonat elgázolt egy embert. A baleset Paloznakon történt.

Az elgázolt férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

EZ IS ÉRDEKELHET! “Legnagyobb meglepetésemre pozitív lett a tesztem” – Liptai Claudia elkapta a koronavírust

A Mávinform tájékoztatása szerint, a helyszínelés ideje alatt a vonatok nem közlekedhetnek a két állomás között. A Tapolcáról a Délibe tartó 19705-ös számú Kék Hullám is várakozik, amelyek már forgalomba is álltak.

A MÁV-START pótlóbuszokat rendelt az utasok elszállításához. Az észak-balatoni vonalon utazók hosszabb menetidőre számítsanak. Az eset helyszínére a balatonfüredi tűzoltók érkeztek, akik segítettek a mentesítő járatra átszállni a vonat utasainak.

Kucsera Katalin rendőrségi szóvivő elmondta, az eset körülményeit általános közigazgatási rendtartás keretén belül vizsgálja a rendőrség.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: deltahirek.hu/Fotó: Ács Krisztián