Joaquin Phoenix, Renée Zellweger és Cynthia Erivo is a díjátadók között lesz február 28-án, a virtuálisan, két helyszínről jelentkező Golden Globe-díjátadó ceremónián.

Ők is részt vesznek

A 78. Golden Globe-díjátadó gálán a filmes és televíziós kategóriákban odaítélt elismerések kiosztásában Annie Mumolo, Awkwafina és Kristen Wiig is részt vesz majd – írja az MTI.  A Hollywoodban akkreditált külföldi újságírókat tömörítő szervezet (HFPA) szerdán közleményben hozta nyilvánosságra a díjainak átadásában résztvevő sztárok nevét. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Őket tavaly díjazták

Phoenix tavaly a Joker címszerepéért kapott Golden Globe-díjat, Zellwegert a Judy című Judy Garlandról szóló életrajzi dráma főszereplőjeként díjazták, Awkwafina pedig A búcsú című vígjátékért vehetett át Golden Globe-ot – emlékeztetett a közleményt ismertető The Independent.ie.

Rendhagyó lesz

Az idei Golden Globe-gálát a pandémia miatt január eleje helyett február végén rendezik meg, és a sztárok sem ünnepelhetnek a megszokott módon. A szervezők a fehérasztalos ceremóniát online eseményre cserélték: a gála műsora New Yorkból és Los Angelesből jelentkezik be, a két házigazda Tina Fey és Amy Poehler lesz – írja az MTI.

Oscar-díjas színésznő sérült meg nemrégiben

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Jennifer Lawrence megsérült új filmje, a Don’t Look Now című politikai szatíra forgatásán Bostonban. Az Oscar-díjas színésznőt egy tervezett robbanás miatt elrepült üvegszilánk sebesítette meg a szeme közelében, szerencsére Lawrence már jobban van.

Üvegszilánk okozta

Az üvegszilánk vérző sebet ejtett Lawrence szemhéján, amit a kiérkező mentők láttak el. A Netflix-produkció forgatását egy napra felfüggesztették.  A Boston Globe beszámolója szerint a baleset pénteken egy különleges effektus felvételén történt. A jelenethez egy szemetest dobtak ki az ablakon, s ennek üvegszilánkjai repültek szét.

EZT IS OLVASD EL!

A csodának köszönheti, hogy él: három sztrókot és egy szívrohamot kapott a világhírű énekesnő a túladagolásakor

Világsztárokkal teli alkotás

A Don’t Look Now című filmet Adam McKay írta és rendezi, a szereplők között van Timothee Chalamet, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Chris Evans és Meryl Streep is.

Erről fog szólni

A film két csillagászról szól, akik a médián keresztül akarják figyelmeztetni az emberiséget arra, hogy egy közelgő aszteroida elpusztíthatja a Földet. 

8 évvel ezelőtt kapott Oscart

A 30 éves Lawrence 2013-ban a Napos oldal című filmben nyújtott játékáért kapott Oscar-díjat. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció, Pexels