A világhírű énekesnő Demi Lovato úgy gondolja, hogy kilenc élete van, mint egy macskának és ő éppen az utolsót éli. A színész-énekesnő 2018-ban került kórházba drogtúladagolás miatt.

Intenzív osztályon kezelték

Demi Lovato-t két hétig az intenzív osztályon kezelték, miután drogtúladagolással kórházba került 2018 júliusában. Az énekesnő az évek alatt többször is küzdött drogproblémákkal.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elvonóra ment

A kórházban eltöltött két hét után az énekesnő nem hazament, hanem elvonókúrára, hogy leküzdjön a drogok és az alkohol miatti démonjaival. A világsztár legújabb dokumentumfilmjében részletesen elmeséli, hogy mi történt vele.

FRISS! Így érzi magát Majka néhány hónappal azután, hogy a koronavírus ledöntötte a lábáról

Senki nem tudott róla

Mostanáig senki sem tudott róla, hogy Demi milyen súlyosan túladagolta magát, ugyanis a kórházban kiderült, hogy három sztrókja és egy szívrohama is volt közben, valamint némi agykárosodása is maradt a halálközeli élmény után. Az orvosok akkor azt mondták, ha 5-10 perccel később kap segítséget valószínűleg már nem lenne életben.

Megszólaltak a hozzátartozók

A dokumentumfilmben megszólaltak az énekesőnőhöz közel álló rokonok,barátok és kollégák. Az egyikük is el is meséli, hogy Demi nagyon jó volt abban, hogy elhitesse másokkal, hogy jól van.

Ne hagyd ki! Agydaganattal küzd Király Linda: ezért nem engedi, hogy megoperálják

Újrakezdi

Az énekesnő az előzetesben elmondja, hogy újrakezdi az életét, próbálja azt csinálni, amit szeret.

Ekkor tekinthető meg

A Dancing with the Devil március 23-tól lesz elérhető a Youtube-on.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A teljes előzetest itt tekinthetik meg

Kiemelt kép: Demi Lovato, Dancing with the Devil – Youtube előzetes