Mint ahogyan arról korábban a LikeNews is beszámolt Hujber Ferenc a Fókusznak adott korábbi interjújában beszélt arról, hogy ismét megnősült, sőt az is kiderült, hogy új párjával már a közös baba is úton van. Olyannyira, hogy a kicsi nemrégiben már meg is látta a napvilágot.

Három éve hagyta el Magyarországot

Mint megírtuk a színész három évvel ezelőtt költözött Londonba, hogy új életet kezdjen, 2018-ban pedig elvált első feleségétől, gyermekei anyjától Cynthiától. Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sok botránya volt

Hujber Ferinek volt néhány botrányos hazai szereplése, ezután döntött úgy, hogy felhagy a színészettel és egy nyugisabb életet szeretne élni. Angliában pincérként és hangtechnikusként is dolgozott, de most is civil állása van.

Rátalált a szerelem

“Azt mondtam a feleségemnek, hogy szerintem kipihentem az elmúlt tizenöt évet, a feltornyosult stresszt és fáradtságot, erre volt nekem” – mondta Hujber az RTL műsorában a karanténnal kapcsolatosan néhány hónappal ezelőtt.

Egy barát erősítette meg a házasság hírét

”Nagyon titokzatos, úgy tudom, még a gyerekei és volt párja sem találkozott új kedvesével, sőt, arról sem tudtak, hogy megnősült. Nagyon kevés emberrel osztja meg a magánéletét. Volt feleségével jó a viszonyuk, de kizárólag a gyerekek dolgaira korlátozódik a beszélgetésük” – mondta a színész egy ismerőse korábban a Blikk-nek.

Megszületett a kisfia

A Bors most azt írja Hujber Feri kisfia már meg is született, sőt már egy hónapos.

Volt felesége is újra férje ment

A színészt nemrégiben a Bors kereste meg ennek kapcsán, ám a hangjából csak annyi hallatszott ki, hogy ynthia két gyermekének, Noelnek és Noának az édesapjaként természetesen elsők között értesült az eseményről, s nagyon örül is a frigynek, de nem kívánt nyilatkozni, arra hivatkozva, hogy „ő kiszállt a médiából, s jó ideje csendes és nyugodt életet él feleségével, s immáron egy hónapos kisfiával”.

Nem részletezte a családi életét

A színész továbbá azt is hozzátette, hogy a házassága és a harmadik gyermeke, illetve a boldogság úgy tudja rég nem titok idehaza, de úgy érzi ennyi információ pont elég is róla.

Jó viszonyban van egykori feleségével

A lap úgy tudja, hogy Hujber Ferenc és ex-felesége jó viszonyt ápolnak, örülnek egymás boldogságának, illetve a színész a két közös gyermekükkel napi kapcsolatban áll, rendszeresen hazautazik hozzájuk. Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Hujber Ferenc