Kárász Róbert azt követően betegedett meg a koronavírussal, hogy megkapta az oltását. A műsorvezető tíz nappal azt követően kezdte el a koronavírus tüneteit produkálni, hogy megkapta az oltását.

Gyötrő tünetek

Rengeteg gyötrő tünet jelentkezett nála, erről ő maga számolt be: Tünetek: kínzó ízületi és izomfájdalmak, fejfájás, szag- és ízlelésvesztés, köhögés… a többit hagyjuk is” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagyon rosszul érezte magát

„Iszonyatosan rosszul érzem magam. Nem vagyok egy nyavalygós ember, jól bírom a strapát, de be kell vallanom, éjjel halálfélelmem volt” – árulta el pár nappal ezelőtt a műsorvezető, aki nagyon komoly ízületi fájdalmakkal is küzdött a betegség során.

Közösségi oldalán dokumentálta az állapotát

Tegnap negatív lett a tesztje, aztán egy szomorú posztot osztott meg

A tévés azonban tegnap jó hírről számolt be: negatív lett a koronavírus-tesztje. Nem sokkal később azonban Kárász Róbert egy nagyon szomorú posztot tett közzé az Instagram oldalán, melynek tanúsága szerint elhunyt az egyik barátja. A bejegyzésből nem derül ki, mi volt a halál oka, csak annyit lehet tudni, hogy Kárász Róbert barátja beteg volt.

Ebben a posztban még arról beszélt, hogy negatív lett a tesztje:

Megható búcsú

“A mai evangéliummal és imával rád emlékezem. Arra a barátra, akit ezen a héten vesztettem el. Hétfőn este. Jó ember voltál. 48 éves. Múlt héten még annyit mondtál, hogy versenyezzünk, ki gyógyul meg előbb. Mindketten tudtuk a választ, de akartam, hogy küzdj! És küzdöttél is. Mert élni akartál. Mert te, az én barátom, nagy harcos voltál!”

Itt a teljes bejegyzés:


Élni akart

“Tudom, hogy az utolsó hónapokban, hetekben és órákban is itt akartál maradni velünk. Függetlenül attól, hogy minden egyes talalkozásunkkor éreztem, hogy a kezed gyengébben szorít, hogy lassabban ölelsz át, és máshogy nézel a szemembe.
Emlékszel barátom? Jó pár évvel ezelőtt elindítottál egy számlálót a telefonodon. Viccből azt találtuk ki, hogy ez a mi hadműveletünk része, ami majd egyszer életbe lép. Mindenki azt kérdezte, hogy mi is ez a hadművelet? Miről szól? Mikor lép érvénybe? Mi meg csak mosolyogtunk, összekacsintottunk es nem beszéltünk róla. Nem is beszélhettünk, hiszen egy titkos hadműveletnek pont ez a lényege, hogy titkos. Mindenkinek csak azt hajtogattuk az elmúlt években, hogy a hadművelet közeleg, és hogy nagyon meglepő lesz mindenkinek….”

“Nekünk itt a földön, nélküled, most sokkal lassabban”


“Hát barátom… Nem tudom, hogy bármikor is leállítottad-e a számlálót, vagy évek óta pörögtek a másodpercek a háttérben, észrevétlenül, csendben… De az biztos, hogy a hadműveletet el sem kezdtük még, így aztán be sem fejeztük. Várat magára.
Persze az idő telik. Nekünk itt a földön, nélküled, most sokkal lassabban. De minden egyes másodperccel, órával, nappal és héttel, amit magunk mögött hagyunk, mint a megtett métereket és megtett utat, egyre közelebb kerülünk hozzád.”

“Találkozni fogunk”

“Drága Barátom! Pörögjön hát az a számláló és most már ne állítsd meg. Találkozni fogunk! És akkor együtt fogjuk bizonyítani és megmutatni mindenkinek, hogy igen is volt titkos tervünk. Mert a hadművelet, amit kitaláltunk, amiben olyan sokan kételkedtek, amit néhányan még meg is mosolyogtak… folytatódik! Nem áll meg! A számláló pörög! Az idő fogy! Találkozunk barátom!” – írja a szívszorító bejegyzésben Kárász Róbert. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kárász Róbert – Forrás: ATV