Pokoli nehéz időszakon van túl Tóth Gabi és a családja. Az énekesnőék ugyanis nemrégiben átestek a koronavíruson. Gabi mellett a kislánya, Hannaróza és az édesanyja, Erika is elkapta a betegséget, ráadásul mindannyiuknak komoly tüneteik voltak.

Az egész család megfertőződött

– Minket is elért a COVID, az egész család megfertőződött. Lelkileg nagyon megviselt, pláne az a része, hogy az egyéves kislányom még sosem volt beteg. Ez volt az első, hogy anyaként ezt megtapasztaltam, ráadásul akkor volt Hanni első születésnapja is, amit betegen ünnepeltünk. Nehéz volt – mondta könnyek között Gabi a Családvarázs című műsorban.

A műsor itt nézhető vissza:

Gabiék korábban teszteltették magukat

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta koronavírusra tesztelték Tóth Gabit és a férjét, Krausz Gábort. Az énekesnő akkor megkönnyebbülten osztotta meg, hogy negatív lett a tesztje, ám sajnos végül mégsem tudták elkerülni a bajt.

Itt kapták el a betegséget

Gabiék a vírust férje, Gábor pótanyukájától kapták el, amikor vendégségben voltak a családnál, nem is sejtették, hogy beteg.

Kislánya fertőződött meg először

– Hanni fertőződött meg legelőször. Rossz volt a kedve, étvágytalan, lázas volt, azt gondoltuk első körben, átlagos bababetegség. Két napra rá elmúlt a láza, majd újra felment, valószínűleg felülfertőződött, ezért antibiotikum kellett. Nagy érvágás volt ez, mert nem akartam ilyen erős gyógyszereket adni a kislányomnak, de az orvos mondta, hogy nem szabad kockáztatni, szükség van a kezelésekre – mondta Gabi, aki még otthon is maszkot viselt, ám mindhiába

Férje tünetmentes volt

– Gáborom tünetmentesen vészelte át, valószínűleg el sem kapta, végig negatív teszteket produkált. Édesanyámat és engem döntött le a lábunkról.

A poklok poklát élte át

– Iszonyat izomfájdalommal, gyengeséggel, furcsa, eddig sosem érzett testi tünetekkel jelentkezett a betegség, Olyan volt, mintha egy forró vascsövet a gerincemre illesztettek voltak, és lángolnának belül a csontjaim… Ez nagyjából két napig tartott. Anyukám szédült, fájt a feje, égett a szeme. Mindkettőnknek elment az ízlelése és a szaglása, ez egyfajta furcsa szájízzel is járt, émelyegtünk napokig – mesélte az énekesnő, akit érzelmileg is megviselt a betegség időszaka.

Nehéz éjszakáik voltak

– Nehéz éjszakáink voltak. Ez a betegség olyan, mint egy lidérc. Lelkileg és mentálisan volt nehéz, én a betegség alatt öt kilót fogytam – árulta el Gabi, aki azóta édesanyjával együtt legyőzte a vírust.

Kislánya adott neki erőt

– Erőt adott, hogy el kell látni, neki jól kell lennie, nem is foglalkoztunk azzal, velünk mi van. Szóba sem jöhetett, hogy kidőljek, hogy ne tudjak felkelni, pedig volt olyan pont, amikor azt éreztem, nem tudok kikelni az ágyból. De tudtam, hogy Hanninak most nagyobb szüksége van rám, mint valaha, mondta el Gabi el műsorban.

Instagramon is megszólalt

– Nehéz helyzet… sokat gondolkodtam, hogy elmondjam e.. de mivel közszereplő vagyok, nem tudott volna ez sokáig titokban maradni, így a megfelelő felületen , ahol tudtam, hogy nem forgatják ki a szavaimat, úgy döntöttem, hogy elmesélem a mi Covidos történetünket… Szerencsére mindnyájan meggyógyultunk és jól vagyunk! Ezért is csak most beszélek róla..nem szeretnék sehol ezzel “haknizni” , nem is szeretnék többet erről beszélni.. Csupán szeretnék egy kis erőt adni mindazoknak , akik félnek, és akik már túl vannak rajta… nem vagytok egyedül – írja posztjában Gabi.

Kiemelt kép: Tóth Gabi