Búcsúznak a kollégák és a barátok Babicsek Bernáttól. A színész január 1-jén, lakástűzben halt meg solymári házában. Halálát feltehetően füstmérgezés okozta.

Halálos lakástűz Solymáron

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, halálos lakástűz történt január elsején Solymáron. 15:45-kor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Solymáron a Cserje utcában halálos lakástűz történt. 

Az egyik rokon talált rá

A nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt hozzá. Az épületben egy holttest és egy korábbi tűz nyomai voltak. A negyven négyzetméteres nappalival egybeépített konyhában a tűzhely és annak környezete izzott korábban. Tűzoltói beavatkozásra már nem volt szükség.

A színész az áldozat

Azóta kiderült, a lakástűz áldozata Babicsek Bernát. A színész és harmonikaművész leginkább a Szeress most!, a Barátok közt és a Jóban Rosszban című sorozatokból ismert. De több színházban is játszott. A fiatalon elhunyt művész halála megrázta kollégáit és pályatársait, akik a közösségi oldalakon keresztül búcsúznak most tőle. A cikk ide kattintva folytatódik!