A vászonkép fotómontázs stílusos módja annak, hogy kreatívan dekoráljuk otthonunkat fényképekkel. A montázs legnagyobb előnye, hogy nem kell csupán egy fotót kiválasztani, és a variációk a mennyiséget és elrendezést illetően szinte végtelenek.

Kreatív és egyedi vászonkép

A fotómontázs egyéni fényképek sorozata, mely tetszőleges számú fényképet tartalmazhat. Az utóbbi években szinte bármilyen interneten elérhető szoftver és alkalmazás segítségével pillanatok alatt készíthetünk montázst, teljesen személyre szabva azt.

Töltsd fel a fotóidat bármely internetes, ingyenes képszerkesztő programba, és rendezd el őket tetszés szerint! Hozz létre valami egyedit a végtelen testreszabási lehetőségekkel, vagy próbálj ki előre elkészített sablonokat! A végeredményből pedig csodás vászonképet készít a vaszonkep.hu csapata, mely ékes dísze lesz otthonodnak.

Életre szóló emlékek, életre szóló dekorációk

A legboldogabb emlékeink jellemzően gyorsan elrepülnek, és mi igyekszünk azt memóriánkban jó alaposan eltárolni, hogy töltekezhessünk belőlük a nehéz időszakokban. Amikor egy ilyen boldog pillanatról fényképeket készítünk, tulajdonképpen ugyanazt csináljuk, csak fizikai formátumban. Így segítünk magunknak emlékezni, és látható formátumba alakítjuk a megélt emléket.

Bár a közösségi médiába való fénykép feltöltése manapság jóval népszerűbb, mint a fizikai formátumú fotók őrzése, 10-20 év távlatából ki tudja, mennyi marad meg ezekből a világhálón. Éppen ezért érdemes gondoskodni az emlékek gondos megőrzéséről, és fizikai formátumban is kinyomtatni a nagyszerű fényképeinket.

A vászonképek híresek tartósságukról és strapabírásukról, így akár évtizedekig is fontos díszei lehetnek otthonunknak. A feltűnő, falfelületből kiemelkedő, és minden oldalról lenyűgöző látványt nyújtó vászonképek csodás színeivel ejtenek rabul bárkit, aki szemet vet rájuk.

Nagyszerű ajándékötlet

Ha közeli barátunk, ismerősünk, családtagunk ünneplésére készülünk, és valami igazán személyes és egyedi ajándékkal lepnénk meg, a vászonkép ideális választás lehet. Közös emlékeink montázs formájában összerendezve nagyszerű emlékeztetők arra, miért is számíthatunk mindig egymásra az évek során. 

A barátságok, családi szálak a legfontosabb kapcsolatok életünk során, melyek jelentősen formálják saját személyiségünket is. Éppen ezért minél több időt töltünk együtt, és minél több nagyszerű, vicces fényképpel emlékezünk meg a felhőtlen pillanatokról, annál jobb lesz ezeket évek vagy évtizedek múltán visszanézni. Ha pedig minden nap szembetalálkozunk ezekkel otthonunk falán, garantáltan jobb kedvre derülünk még a nehéz időszakokban is.

Válogasd ki kedvenc fényképeidet, rendezd őket montázsba, és küldd el a vaszonkep.hu csapatának, hogy életre kelthessék a legszebb pillanatokat csodás dekoráció formájában!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!