Kirakták németországi lakásából Terry Black fiát. Dani jelenleg egy autószerelőnél lakik. Fanny viszont egy magyarországi iskolába jár, gyámja a koronavírus miatt elveszítette munkáját.

Terry Black fogadott fiát kitették müncheni lakásukból, így gyakorlatilag hajléktalanná vált. A LikeNews.hu korábban beszámolt arról, hogy az előadóművész halála előtt több hónapig nem fizette a lakbért, így gyerekei hatalmas adósságot örököltek.

Úgy tűnik, 18 éves fiának sem sikerült rendeznie nevelőapja hátralékait. Jelenleg annál a férfinál húzza meg magát, akinél autófényezést tanul.

Terry halála után úgy tűnt Dani és a 16 éves húga együtt maradnak. De másképp alakult a sorsuk.

Fanny gyámja, Árvai Mónika segítségével sikerült a lánynak a járvány előtt hazajutnia Németországból. A lányt már fel is vették egy nemzetiségi iskolába, ott fog tanulni.

„Bár Fanny esetében már nem kell attól rettegni, hogy elviszik a gyámügyesek, nem állunk túl jól. Nem tagadom, hogy anyagi problémáink vannak, a vírus miatt nem tudtam dolgozni, a német bíróság ráadásul küldött nekem egy háromezer eurós csekket, mint eljárási költség. Senki nincs, aki segíthetne, de esküszöm, hogy a föld alól is előteremtem azt a pénzt, ami Fannynak kell. Megígértem Terry-nek, hogy gondoskodom a gyerekekről és azt is, hogy a testvérek kapcsolatban maradnak” – mondta Árvai Mónika a Ripostnak.

Kiemelt kép: Facebook