Halálos buszbaleset történt Győr-Moson-Sopron megyében. Egy autó előzés közben ütközött a szembe jövő busszal, a személyautó sofőrje a helyszínen meghalt.

Halálos baleset

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt hétfőn reggel a 83-as számú főúton, Nagyszentpál térségében. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Busszal ütközött az autó

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy személygépkocsi előzés közben ütközött neki a szemből érkező autóbusznak.

Meghalt a sofőr

Az autó vezetője a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszt a rendőrség a szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta. A rendőrök a járműveket Tényő felé terelik – írja a Kékvillogo.hu.

Munkásokat szállított a busz

A Kisalföld helyszíni információi szerint továbbra is helyszínelnek a rendőrök Győrszemere közelében. Úgy tudjuk, hogy a Győri Ipari Parkba dolgozókat szállító busz érintett a balesetben. A busz Tét irányába haladt a 83-ason ; a busz utasai közül sérültekről egyelőre nem tudunk.

Baleset Pest megyében

Árokba hajtott, és az oldalára borult egy személyautó a 31-es főút 39-es kilométere közelében, a Pest megyei Mende és Sülysáp közötti szakaszon. A balesettől harminc méterre egy kamion hajtott árokba. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A helyszínre riasztották a sülysápi önkéntes tűzoltókat is. A balesethez kiérkeztek a mentők is. Az érintett szakaszon félpályán halad a forgalom.

Baleset az 1-esen

Két személyautó ütközött össze az 1-es főúton, a Fejér megyei Óbarok és Bicske felé vezető utak kereszteződésénél. A bicskei önkormányzati tűzoltók egy embert feszítővágóval szabadítottak ki az egyik járműből, és átadták őt a mentőknek. A balesethez riasztották a bicskei önkéntes tűzoltókat is. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Baleset Hevesben

Összeütközött két személyautó a Heves megyei Füzesabonyban, a Rákóczi Ferenc úton. A város hivatásos tűzoltói az egyik járművet áramtalanították. Az érintett útszakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Tűz egy sárvári üzemben

Egy üzem csomagoló részlegében ütött ki tűz a Vas megyei Sárváron, a Soproni utcában. Az épületet kiürítették, a sárvári és a szombathelyi hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, három vízsugárral megkezdték az oltást. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: egy korábbi buszbaleset felvétele – Forrás: police.hu