Fogászati műtéten esett át Kulcsár Edina! A beavatkozás nagyjából egy órán át tartott, a csinos modellnek két csavart operáltak az ínyébe.

Így zajlott a műtét

Edina korábban az Instagramon elmesélte, hogyan zajlott a beavatkozás, ami szerencsére fájdalommentes volt. „Érzéstelenítővel csinálták. A behelyezendő résznél az ínyembe kaptam kívülről és belülről is injekciót. Ha jól emlékszem, több helyre is. Így semmi fájdalmat nem éreztem” – mesélte Edina a rajongóinak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gyógyszert is kapott

A sztáranyuka a műtét után kapott antibiotikumot és fájdalomcsillapítót is, ám szerencsére hamar jobban lett, így utóbbit csupán néhány napig vette be.

Már a varratszedésen is túl van

Az operáció után egy héttel hívták vissza Edinát, hogy a varratokat is eltávolítsák, ám a beágyazódás ennél hosszabb folyamat, három hónapot vesz igénybe, ezután lehet csak terhelni őket.

Nagyon drága

A modell elmesélte, hogy bizony a műtét nem volt olcsó mulatság, ugyanis közel két fog majdnem 500 ezer forintjába fájt neki – írja a Ripost.

EZT IS OLVASD EL!

Reagált Horváth Tomi a vádakra: állítja, nem rúgták ki a TV2-től

Kisfia is betegeskedett

Tavaly év végén Kulcsár Edina az Instagram sztorijában osztotta meg a a hosszú idejű tartó kálváriájukat, ugyanis kisfiának bőrbetegsége van, ám egyelőre egyetlen kezelés sem segített.

Követőitől kért segítséget

A csinos modell most kérte a követőit, hogyha tudnak segítsen nekik és ajánljanak egy jó bőrgyógyászt, aki segíthet a kis Medoxon. “Medikével küzdünk egy ideje. Atópiás Dermatitise van (gyermekkori ekcéma) és az eddigi kezelések nem jöttek be”- mondta Edina.

Félrekezelték a kisfiút

“Főleg úgy nem, hogy az elején erőteljesen félrekezelték, mert azt mondták, hogy ez egy fertőzés és ne vigyem se napra, se vízbe, de főleg gyerekek közé. 1,5 hónapig így tettem (ezért nem vittük korábban bölcsibe se) és mivel nem enyhültek a tünetei elvittem egy kedves ismerősünkhöz, aki azonnal rávágta, hogy mi a tényleges baja, de a hölgy nem gyerekekkel foglalkozik, csak segített nekünk. Szeretném minél hamarabb elvinni egy jó szakemberhez” – folytatta Edina.

Készülnek a lagzira

A LikeNews is megírta, hogy habár már szűk körben összekötötték az életüket, Edina és férje Csuti terveznek egy nagy lagzit is. A szépségkirálynő és párja két évvel ezelőtt 2018. augusztus 4-én egy visszafogott házasságkötés keretein belül már kimondták a boldogító igent, ám a nagy ceremónia elmaradt, ugyanis Edina 8 hónapos terhes volt. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kulcsár Edina, TV2