Korábban már a LikeNews is beszámolt róla, hogy a tavalyi Sztárban Sztár adásai alatt kötött barátságot Curtis és Szabó Ádám. A jó kapcsolat úgy tűnik azóta is megmaradt, hiszen egy közös dalt is összehoztak együtt.

Együtt töltötték a premiert

A két jó barát a közös daluk premierjének az estéjét is együtt töltötte. Mádai Vivi és Istenes László a Mokka két műsorvezetője beszélgetett a fiúkkal. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lebuktatta Ádámot

Curtisnek már az interjú elején sikerült lebuktatnia a barátját, ugyanis amikor elmesélték, hogy habár szinte elválaszthatatlanok, azért éjszakákat nem együtt töltik, akkor a rapper meglepő kijelentést tett: „Én a párommal töltöttem az éjszakát. Ádám pedig a párjaival. Egy háremet tart”.

Erről szól a barátságuk

A két zenész elmondta, hogy a barátságuk titka, hogy egymás munkásságát és emberileg is tisztelik egymást. Hozzátették, hogy egyébként a szakmáról keveset beszélnek, inkább videójátékozni szoktak, valamint más közös programokat is csinálnak.

Atika is egy nyeremény volt

Szabó Ádám, aki a tavalyi Sztárban Sztárt megnyerte elmondta, hogy neki Curtis is, vagy ahogy ő hívja Atika is egy nyeremény volt, a verseny különdíja. Elmondta, hogy óriási volt az is, hogy Curtis felajánlotta neki, hogy egy dalban közreműködik.

Nem csak harmonikás srác

A rapper elmondta, hogy nem érti Ádámra miért mondták mindig, hogy a harmonikás srác, hiszen a versenyben is bizonyította, hogy sokkal több annál, valamint ezt az új klipjük is bizonyítja.

A teljes interjút itt tekinthetik meg

Ádám rajongói eleinte nem örültek a barátságnak

A LikeNews is megírta, hogy Curtisről köztudott, hogy a múltban kábítószerezett, valamint több balhéba is belekeveredett, ezért Ádám rajongói néhány hónapja a közösségi médiában is arra kérték a rappert, hogy ne rontsa el a kedvencüket.

Kiállt Curtis mellett, amikor nem jelent meg a Sztárban Sztárban

Ádám akkor is kiállt a barátja mellett, amikor ő nem jelent meg a Sztárban Sztár utolsó előtti élőadásában, ezzel pedig cserben hagyta a nézőket és a stábtagokat. “Ő egy olyan ember számomra, akiről tudom, hogy ha hajnali háromkor hívom fel, akkor is felveszi a telefont és ott van számomra” – mondta Ádám akkor. 

Nem kell őt félteni

Ádám a Blikknek elárulta, hogy habár sokat változott a Sztárban Sztár alatt, de nem kell félteni attól, hogy lecsúszik.“Biztos, hogy sokat lazultam, de sosem tennék olyat, amely miatt a szüleim ne lennének rám büszkék, szóval én alapvetően mindig is jófiú maradok” – mondta a harmonikás nevetve.

Szabó Ádám és Curtis közös klipje

A két zenész közös dala az Ez én vagyok néhány napja debütált. Curtis egyébként az interjú után készült Majkához, ugyanis vele is indultak Miskolcra klipet forgatni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szabó Ádám és Széki Attila, Curtis – TV2