A Sztárban Sztár nem csak győzelmet hozott Szabó Ádámnak, de új barátokat is, köztük igen szoros barátságot kötött Curtissel, akire azt mondta, hogy egy olyan személy, akivel a jövőben bármikor számíthatnak egymásra. A két zenész egy közös dalon is dolgozik.

A közösségi oldalán osztotta meg az érzéseit

” Ne feledjétek, akinek barátai vannak, nem lehet felesleges. És az sem elhanyagolandó, hogy aki barátot talál, kincset talál!” – írta egy Curtisszel közös kép alá Sztárban Sztár győztese, ám nem mindenki örül a két zenész barátságának.

Féltik Curtistől

Curtisről köztudott, hogy a múltban kábítószerezett, valamint több balhéba is belekeveredett, ezért Ádám rajongói a közösségi médiában is arra kérték a rappert, hogy ne rontsa el a kedvencüket – írja a Blikk.

Van, aki szerint lehúzza Ádámot

„„Szerintem csak lehúzod majd ezt az Ádi gyereket. Biztos jól befolyásolható. Csak ne szoktasd rá semmire, ha van egy kis szíved… Aztán nehogy megbánd Ádám ezt a barátságot, mert egy napon fognak emlegetni vele”  – írta valaki a közösségi oldalon.

EZT IS OLVASD EL!

Szabó Ádám tisztázta a kérdést: elmondta, Tóth Andi gratulált-e neki a győzelem után a Sztárban Sztár műsorában – videó

Kiállt Curtis mellett, amikor nem jelent meg a Sztárban Sztárban

Ádám akkor is kiállt a barátja mellett, amikor ő nem jelent meg a Sztárban Sztár utolsó előtti élőadásában, ezzel pedig cserben hagyta a nézőket és a stábtagokat.

„Ő egy olyan ember számomra, akiről tudom, hogy ha hajnali háromkor hívom fel, akkor is felveszi a telefont és ott van számomra” – mondta Ádám néhány hete.

Kapcsolódó!

“Egyszerűen képtelen voltam elindulni” – Közösségi oldalán vallotta be Curtis: Ezért nem vett részt a Sztárban Sztár tegnapi műsorában

Nem kell őt félteni

Ádám a Blikknek elárulta, hogy habár sokat változott az elmúlt hetekben, de nem kell félteni attól, hogy lecsúszik.

„Biztos, hogy sokat lazultam, de sosem tennék olyat, amely miatt a szüleim ne lennének rám büszkék, szóval én alapvetően mindig is jófiú maradok” – mondta a harmonikás nevetve.

Curtis nem bánja, hogy nem jelent meg a showban

Curtis a Blikknek beismerte, hogy nem bánja, hogy nem ment el a Sztárban Sztár elődöntőjére.

„Én a saját karrieremben továbbra is sikeres vagyok, nekem ilyen műsorra nem volt és nem is lesz szükségem, mert a rajongóim így is, úgy is szeretnek” – mondta a rapper.

Kiemelt kép: Szabó Ádám