Balázs Kári a Borsnak mesélte el, hogy eddigi élete során háromszor sikerült kijátszania a halált.

Az első eset

Klári első halálközeli szituációja egészen kislány korában történt, amikor a testvéreivel a vonatállomáson játszott, ahol az édesapjuk dolgozott. Klári úgy döntött, hogy indiánosat játszik és hallgatózni szeretett volna, úgy hogy a fejét a sínekre hajtotta, mert éppen küldöttség érkezett, akik az állomást ellenőrizték. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem vette észre, hogy jön a vonat

„Nem vettem észre, hogy közeledik egy vonat, és a felnőttek is mással voltak elfoglalva, így senki sem látott. Az egyik felnőtt fordult felém véletlenül, odaro­hant, majd felkapott az utolsó pillanatban. Nagyon megijedtem” – mesélte az énekesnő a Borsnak. Később Klári ezután a vonatállomásra ritkán ment, inkább a bányatónál töltötte az idejét, ahová bátyjait követte.

A második eset

A második veszélyes élmény pont az említett bányatónál történt, amikor az énekesnő testvérei a vízben úszkáltak ő pedig sétálgatott, de később úgy döntött, hogy ő is bemegy a vízbe, ám a második lépés után eltűnt a lába alól a talaj. Klári egyszer csak elmerült, ám ő nem kapálózott, némán beletörődött a sorsába. Klári szép hosszú szőke haja a víz felett volt, ezt vette észre az egyik bátyja és sikerült kihúznia az énekesnőt a vízből.

A harmadik halálközeli élmény

Balázs Klári 16 évesen is megpróbálkozott vízbe merészkedni, ám ezúttal sem járt szerencsével.

16 éves volt

„Tizenhat évesen a megáradt Tiszába mentem fürdeni, ami egyik pillanatról a másikra magával ragadott. Akkor a sógorom mentett meg, ha nem áll mellettem és kap el, akkor véglegesen elragad az áradat. Nos, azóta nem vagyunk jóban a víz és én. Ezért szoktam mondani, hogy az élethez szerencse kell, nekem életben kellett maradnom, hogy az legyek, aki vagyok, hogy Gyuri társa lehessek, hogy ma erről beszélhessek” – mesélte az énekesnő a lapnak.

Beoltatják magukat

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Klári és Korda György már alig várják, hogy megkapják a koronavírus elleni vakcinát.

Kivárják a sorukat

Habár Kláriék is izgatottan várják, hogy megkapják a védőoltást és nyugodt szívvel elhagyhassák a karantént, mégsem lesznek türelmetlenek, kivárják a sorukat. “Bár a türelmünk már nekünk is a végét járja, nem fogunk az elsők között tolongani” – mondta Klári.

Bíznak a vakcinában

A zenészházaspár úgy gondolja, hogy megbízható lesz az a védőoltás, amit Európában és Magyarországon is bevizsgálnak, ezért nyugodt szívvel adatják be maguknak.

Nagy Ferónak elege van a várakozásból

A Borsnak Nagy Feró is elmondta, hogy úgy tervezi, hogy az elsők között fogja megkapni a védőoltást, ugyanis ő már koncertezni szeretne.

Bízik a védelemben

“Hogy beoltatom-e magam? Mint állat! Bízzunk abban, hogy ez megvéd mindenkit és köztük minket, zenészeket is például attól, hogy ne fertőződjünk meg, és ne fertőzzünk másokat. Úgy gondolom, hogy ha egyszer a világ eldöntötte, hogy már csak ez segíthet rajtunk, ne várjunk a csodára, higgyünk az okosoknak, és a gyógyszergyáraknak! Örülnék, ha sietnének, mert nyakon vágok mindenkit! Nincs ahhoz kedvem, hogy már csak emlékkoncertet adjak!” – nyilatkozta a a zenész.

Bochkor Gábor is a vakcinát látja megoldásnak

“A baráti körömben azt látom, hogy sokan, valami miatt tartanak az oltástól, kivárnak. Azt gondolom, ha lesz vakcina, akkor nagyobb lesz a hajlandóság is, egyszerűen azért, mert biztonságérzetet ad. Azt se felejtsük el, hogy sok minden, amit tehetsz, valószínűleg az oltáshoz lesz kötve, például az utazás. Én azt gondolom, hogy a koronavírus-helyzetben a vakcina a megoldás” – mondta Bochkor a Retro rádióban. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Balázs Klári, RTL Klub