Örömhírt jelentett be Hódi Pamela! A várandós szépség az Instagramon osztotta meg a követőivel, hogy férjével Tóth Bencével, kislányával és születendő gyermekükkel pár hónap múlva Maglódra költöznek.

Hamarosan beköltöznek

„Sziasztok! Tudjátok milyen házikó előtt állok? 😍 A Mi családi házunk előtt Maglódon!🏡 Ez volt minden vágyunk és nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy sikerült elérnünk a kitűzött célunkat🙏 az új otthonunkat❤️ Nagy munkában vannak a fiúk, hogy pár hónapon belül beköltözhessünk és nyugiban készülhessünk a pici érkezésére👼☺️ Annyira várjuk már, hogy vidéken legyünk és legyen saját kis kertünk ahol a gyerekek nagyokat játszanak, a barátainkkal bográcsozunk és medence partykat csinálunk, nagyokat sétáljunk a nyugis kis utcákban, illetve Én nagyon várom a konyhámat😂🤗” – írta Pamela a bejegyzésében.

Korábban szakítottak

Pamela és Tóth Bence korábban szakítottak egymással, ám hamar kiderült, nem bírják egymás nélkül, így még a nyáron kiderült, hogy a páros visszatalált egymáshoz. Ezt követően azonban alaposan felpörögtek az események.

Hamarosan megszületik második gyermeke

Úgy döntöttem, csinálok egy terhességi tesztet. Így történhetett meg, hogy egy órán belül ott volt a kezemben a pozitív COVID-tesztem és a pozitív terhességi tesztem is! – mesélte Pamela a hot! magazinnak néhány héttel ezelőtt, aki sajnos a koronavírus miatt nem tudott teljesen felhőtlenül örülni a terhességének, hiszen ott volt benne egy olyan vírus, amelynek nem ismerte a hatásait.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Berki Mazsi is reagált Hódi Pamela várandósságára

Az orvosa megnyugtatta

– Hívtam az orvosomat, aki megnyugtatott, hogy semmi probléma nem lehet. Nagyon nehéz öt perc volt! De utána elkezdtünk örülni. Meglepett minket, hogy ilyen hamar összejött a baba: egyik nap megbeszéltük, s szinte másnap már teherbe is estem. Bencének kikerekedtek a szemei! – magyarázta boldogan Pamela, akinek a nővére is várandós, ő januárban fog szülni majd.

Nem várt nehézségek

Pamela boldogsága azonban még mindig nem volt felhőtlen, ugyanis egy nem várt nehézséggel is szembe kellett néznie neki és a párjának: Pamela ugyanis kórházba került.

Elájult, mentő jött érte

– Szombaton megtudtam a pozitív eredményt, és vasárnap, amikor éjjel egykor kimentem a konyhába, rosszul lettem. Amikor megfordultam, hogy szóljak Bencének, megszűntem létezni, elájultam, így be kellett vinni a kórházba…Hívtuk a mentőt, végül délelőtt 11-ig vizsgáltak, akkor jöhetett értem Bence – folytatja Pamela, aki az első sokk után megtudta, hogy minden rendben van a magzattal.

Kismamaként állt az oltár elé

„Én soha nem gondoltam volna, hogy kismamaként fogok valaha is férjhez menni, de ennek pont ez volt a varázsa. Pont emiatt volt gyönyörű az a pillanat, amikor ott vár a szerelmed, úgy, hogy a szívem alatt viszem a kisbabánkat, a gyermekünket”  – mondta a Fókusz műsorában néhány nappal ezelőtt Pamela.

Kiemelt kép: Hódi Pamela és Tóth Bence