Néhány napja derült ki, hogy Hódi Pamela férjhez ment kedveséhez, Tóth Bencéhez, valamint, hogy gyermeket vár. Berki Mazsit azóta az Instagramon folyamatosan faggatták, hogy mit szól férje exének terhességéhez.

Sokat kérdezgettek

„Hogyan fogadtad Pamela állapotosságát? Ti tudtatok róla már esetleg? Tudom, egy olyan nőnek, aki kisbabára vágyik, ez borzasztóan fájdalmas lehet. Azért is kérdeztem, minden ok-e? Láttam, megvisel” – írta Mazsi egyik követője.

Kapcsolódó!

“Egy órán belül ott volt a kezemben a pozitív COVID-tesztem és terhességi tesztem is!” – Elképesztő fordulatot vett Hódi Pamela élete – Első közös gyermeküket várják Tóth Bencével

Mazsi válaszolt

„Mi már gratuláltunk nekik még vasárnap! Ők is család lettek. Tudod, én örülök mások boldogságának. A baba akkor jön, amikor jönni szeretne. Mindig pozitív vagyok. Ti sok mindent láttok vagy akartok látni, de nem kell. Hisz úgyis megtudtok mindent, amikor annak itt az ideje” – írta Berki Krisztián felesége – tette közzé a Ripost.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Milliókra büntették Berki Krisztián feleségét

Szakítottak egy időre

Mint ahogyan arról tavasszal a LikeNews is beszámolt a karantén időszak alaposan megviselte Hódi Pamela és Tóth Bence kapcsolatát, így a szerelmesek egy kis időre külön is váltak, ám nem sokáig bírták egymás nélkül, mert a nyár közepén kibékültek.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Mazsi és Krisztián is nagyon vágynak egy babára

Mazsi még februárban a Blikknek nyilatkozott, miután hazatértek az amerikai kiruccanásukról.

„Éppen karácsonykor volt peteérésem, de ez az időszak nem a szerelmes összebújásokról szólt, hanem arról, hogy hagyományt teremtsünk, mint család, s Natika öröme volt az első. Majd a Krisztiánnal kettesben töltött hetek alatt reméltem, hogy összejött a baba, sajnos, nem így lett” – mondta Mazsi akkor a lapnak.

Kiemelt kép: Berki Mazsi és Berki Krisztián