Újra apa lesz Ujhelyi István. Az MSZP-s politikusnak ez lesz a hatodik gyermeke.

Ujhelyi István 2016-ban 24 év után vált el feleségétől, Vicától. Házasságukból négy gyermekük született. Az EP képviselő korábban elválaszthatatlan volt családjától, volt rá példa, hogy a választáson is a gyerekeivel együtt vett részt. A válást volt felesége kezdeményezte, mert  a képviselő hetente csak egy napot töltött itthon, szinte egész éveben Brüsszelben vagy Strassbougban volt. Akkori felesége pedig új életre vágyott.

„Semmilyen titok nincs körülöttünk. A kamaszkori szerelemből táplálkozó házastársi kapcsolatunk már nem bírta ki az állandó brüsszeli munkámat. Vica új életet kért magának, ő kezdeményezte a szétválást. A legmélyebb bizalmi viszony megmaradt, 24 év szövetsége, a csodálatos 4 gyermek felnevelésének felelőssége nem szűnt meg, csak a házassági kötelék” – mondta ezt válás után a Blikknek.

Az új szerelem ezután talált rá  a politikusra. Új párját Facebook oldalán mutatta be. Volt olyan kép, amelyik egzotikus külföldi nyaraláson készült, szívecskével a háttérben, de Orsival szórakoztak Kispál koncertjén a fotók tanúsága szerint és együtt szurkoltak a Veszprém kézilabdacsapatának is. 

Orsival, 2017-ben született meg első közös kislányuk. De csak idén júliusban házasodtak össze a budai Szent Anna templomban. A szertartáson és az azt követő lagzin ott volt az EP képviselő előző házasságából született négy gyermeke és az akkor két éves Csenge is.

Ujhelyi István hétfőn este jelentette be Facebook oldalán, hogy második feleségével újra babát várnak. Még egy ultrahang képet is mutattak a kis jövevényről.

Tehát érkezik a hatodik Ujhelyi csemete. Most Balázs, Eszter, Emese, Enikő és Csenge után egy kisfiúnak örülhet az MSZP-s politikus.

Kiemelt kép: Ujhelyi István öt gyermekével -Forrás: Facebook. Belső kép: Ujhelyi István második feleségével és kislányával – Forrás: Facebook