Megjelentek a legfrissebb reklámújságok, érdemes körülnézni, hogy hol tudunk a legjobb áron vásárolni, shoppingolni az elkövetkező napokban.

A Lidl üzleteiben nagy tömegre számíts csütörtökön, mert pénteken munkaszüneti nap lesz, másrészt a legtöbbször csütörtökön frissülnek az akciós ajánlatok, a készlet pedig hamar kifogy. Nagyon jó árin kínálják a krumplit, a GMO-mentes karajt és csirkecombokat. Sok felvágottat 30%-al olcsóbban adnak a napokban.

Az Aldi polcain is remek áron találsz csirekcombot, marha és disznóhúst, van, amit már 38%-al olcsóbban is megvehetsz. A Nescafét 300 forinttal kapod náluk olcsóbban, de a friss reklámújságukban, láttunk borokat és péksüteményeket is csaknem 30%-al olcsóbban.

A Spar nagyon jó áron, 30%-al adja olcsóbban a tonhalkrémet, kávét, sok felvágottat vagy a tejfölt. Az új reklámkatalógusukban ételeket is mutatnak a háziasszonyoknak.

A Tesco friss akciós újságjában már 40%-os kedvezmények is vannak. Sokkal olcsóbb most a mandarin, a sárgarépa, az avokádó, vagy a mangó, amit hihetetlen, de 66%-al olcsóbban lehet most náluk venni. A legtöbb húskészítményt 20-30 %-al jobb áron kínálják.

Az Auchan aktuális reklámújságában sok árat látunk, de kevés %-ban kifejezett árengedményt. A tengeri herkentyűk környékén látunk 10-20%-os kedvezményeket, de pizzát vagy tejterméket is kínálnak 20%-al olcsóbban.

A Pepco friss katalógusában sem repkednek a %-ban kifejezett árengedmények, mégis érdemes átnézni, mert olcsón lehet klassz női, férfi és gyermekruhákat találni.

Az összes friss reklámújságot ide kattintva vagy a fejlécünkben található menüből lehet elérni.

Fotó: illusztráció