Tóth Vera a Facebookon arról írt, hogy bár műtétje elindította az úton a fogyás felé, keményen meg kellett dolgoznia, hogy eljusson a végső célig.

Az énekesnő, akinek 50 kilótól sikerült megszabadulnia, inspiráló posztot írt arról, hogy hogyan tudott lefogyni.

„Minden nap mondják: “Persze, neked könnyű, mert volt egy gyomorműtéted és könnyebben fogysz”. Hát nem. Valóban volt műtétem és sosem tagadtam le, hogy segített megindítani a kilókat, de aki ettől várja a teljes megoldást és azt gondolja, hogy neki semmit nem kell tennie magáért, ne is kezdjen bele. Semmilyen fogyasztószer, tabletta, lötty nem fog lefogyasztani, elhiheted, kár magadat abban a hitben ringatnod, hogy biztosan van megoldás arra, hogy ne kelljen megmozdítanod a popódat. Nincs. „

Majd arról ír, hogy hormonproblémái is vannak: „Láthatod, nem zörögnek a csontjaim, nem is fognak soha, mert a hormonjaim a mai napig “vicceskednek” velem és azért a jó kaják is közrejátszanak. Nem érdekel már, ki, mit gondol rólam. Szeretem magam, büszke vagyok magamra. Nagyon nehéz volt elérni, hogy őszintén kimondahassam ezt. Ötven kilót fogytam, ebből a felét saját magam erejéből, mert le tudtam győzni a kifogásaimat, a lustaságomat. És most is csak egy dolog miatt írom ezt le ide, azért, hogy neked segítsek. Légy őszinte és írd le azokat kifogásokat, amit akkor mondogatsz magadnak, ha nem akarsz elmenni mozogni”

Vera mindenkit arra bíztat, hogy győzze le lustaságát, mert megéri: „Megfigyeltem, ha sikerül legyőznöm a lustaságot és bármilyen fáradtan is megyek futni, mindig jobb lesz. Friss, üde, nyugodt maradok, sokkal jobban tudok koncentrálni, elviselni a sok nehézfejű embert, jobban alszom, a testem is meghálálja és még azt a friss, még meleg kovászos kényeret finom, friss vajjal is mindenféle lelkifurdalás nélkül rakom be az arcom mögé😬😂😅 Jó ez, hidd el, kezdd el ma, mindig nehezek az első lépések, de egyre jobban fogod szeretni, mert ez csak a te sikered, nem másé. Nem kell senkinek megfelelned, csak annyit fuss, amennyi jól esik és már egy kicsi odafigyeléssel, nagy változásokat fogsz elérni, csak adj időt magadnak, hogy beindulhasson a változás. Nem kell stresszelni, csak lazán, csak lassan, csak nyugisan, de CSINÁLD.”

Kiemelt kép: Tóth Vera – Forrás: Facebook/Tóth Vera