Site icon LikeNews

Hihetetlen mennyi pénzbe került Vajna Timi strandpapucsa

Nem egy olcsó strandpapucs Vajna Timi lábbelije!

Nyaralnak

Vajna Timi és párja Zoli az aspeni síelés után St. Barths partjai felé vették az irányt.

Megmutatta a papucsát

Timi az Instagramon a strandpapucsát is megmutatta a követőinek, ám az biztos, hogy nem egy olcsó darabról beszélünk, ugyanis egy Christian Dior nagyjából 280 ezer forint körül mozog – írja a Bors.

Íme, a fotó

Élvezi a jó időt

Timi a tengerpartól is posztolt képet.

Nemrégiben sokan támadták

Vajna Tímea férje, a világhírű producer Andy Vajna 2019 január 20-án hunyt el. Az özvegyet azzal vádolták meg az Instagram oldalán, hogy nem gyászolja méltón elhunyt férjét.

Durva kommentet kapott

“Szegény Andy, egy évig sem tartott a gyászod, Tímea. Mások még 30 év után is a meghalt férjükbe szerelmesek. (…) Nem is voltál szerelmes Andybe. Érezd jól magad egész életed során. Látom, bejött” – írta egy kommentelő Timi egyik fotójához, amin új párja is látható.

Megvédte magát Timi

A rosszindulatú hozzászólásokra a fiatal özvegy is reagált:

“Most január 20-án lesz két éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és mindig gondolok rá, senki sem tudja a helyét a szívemben elfoglalni. Egy évig depresszióba estem és tisztelettel gyászoltam, illetve gyászolom a mai napig, az egyik legjobb barátom segített ki belőle, aki szintén imádta és tisztelte Andyt. Mindenkinek egy élete van, és muszáj továbblépni, különben öngyilkos lesz. Az Instagram nem mutatja a belső érzésünket és fájdalmunkat, az csak egy kirakat..” – írta Vajna Timi.

Kiemelt kép: Vajna Tímea

Exit mobile version