Vajna Tímea férje, a világhírű producer Andy Vajna 2019 január 20-án hunyt el. Az özvegyet azzal vádolták meg az Instagram oldalán, hogy nem gyászolja méltón elhunyt férjét.

Síelős fotókon akadtak ki

Timi az aspeni síparadicsomban tölti az idejét új párjával, Zoltánnal.

Durva kommentet kapott

„Szegény Andy, egy évig sem tartott a gyászod, Tímea. Mások még 30 év után is a meghalt férjükbe szerelmesek. (…) Nem is voltál szerelmes Andybe. Érezd jól magad egész életed során. Látom, bejött” – írta egy kommentelő az új fotókhoz.

Megvédte magát Timi

A rosszindulatú hozzászólásokra a fiatal özvegy is reagált:

„Most január 20-án lesz két éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és mindig gondolok rá, senki sem tudja a helyét a szívemben elfoglalni. Egy évig depresszióba estem és tisztelettel gyászoltam, illetve gyászolom a mai napig, az egyik legjobb barátom segített ki belőle, aki szintén imádta és tisztelte Andyt. Mindenkinek egy élete van, és muszáj továbblépni, különben öngyilkos lesz. Az Instagram nem mutatja a belső érzésünket és fájdalmunkat, az csak egy kirakat..” – írta Vajna Timi.

Megszólalt a legjobb barátnője

Timi legjobb barátnője Baranyi Rozi a Borsnak szólalt meg. A fiatal nő elmondta, hogy Timi nehezen élte meg a férje elvesztését és nagyon sokat segítet neki az új párja, Zoli, hogy feldolgozza a veszteséget, ő az a bizonyos „legjobb barát”, akire Timi utalt. Zoli egyébként jól ismerte Andyt és komoly családi háttérrel rendelkezik, ezért Rozi úgy gondolja, hogy méltó utódja lehet Vajnának.

Nemrég filmszerepet kapott

A LikeNews is megírta, hogy Timi a Wonder Woman című filmben egy harcos amazont alakít.

Imádta a forgatást

„Amazonként láthattok majd abban a jelenetben, ami az arénában játszódik. Minden pillanatát imádtam a forgatásnak a Kanári-szigeteken” – mondta Timi az Instagram oldalán.

Sokáig küzdött a koronavírussal

Vajna Timi még novemberben nyilatkozta, hogy habár még augusztusban kapta el a koronavírust egy külföldi bulin, ám a betegség szövődményeit a mai napig érzi.

Kiemelt kép: Vajna Tímea