Nem egy olcsó strandpapucs Vajna Timi lábbelije!

Nyaralnak

Vajna Timi és párja Zoli az aspeni síelés után St. Barths partjai felé vették az irányt.

Megmutatta a papucsát

Timi az Instagramon a strandpapucsát is megmutatta a követőinek, ám az biztos, hogy nem egy olcsó darabról beszélünk, ugyanis egy Christian Dior nagyjából 280 ezer forint körül mozog – írja a Bors.

Íme, a fotó

Élvezi a jó időt

Timi a tengerpartól is posztolt képet.

Nemrégiben sokan támadták

Vajna Tímea férje, a világhírű producer Andy Vajna 2019 január 20-án hunyt el. Az özvegyet azzal vádolták meg az Instagram oldalán, hogy nem gyászolja méltón elhunyt férjét.

Durva kommentet kapott

“Szegény Andy, egy évig sem tartott a gyászod, Tímea. Mások még 30 év után is a meghalt férjükbe szerelmesek. (…) Nem is voltál szerelmes Andybe. Érezd jól magad egész életed során. Látom, bejött” – írta egy kommentelő Timi egyik fotójához, amin új párja is látható.

Megvédte magát Timi

A rosszindulatú hozzászólásokra a fiatal özvegy is reagált:

“Most január 20-án lesz két éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és mindig gondolok rá, senki sem tudja a helyét a szívemben elfoglalni. Egy évig depresszióba estem és tisztelettel gyászoltam, illetve gyászolom a mai napig, az egyik legjobb barátom segített ki belőle, aki szintén imádta és tisztelte Andyt. Mindenkinek egy élete van, és muszáj továbblépni, különben öngyilkos lesz. Az Instagram nem mutatja a belső érzésünket és fájdalmunkat, az csak egy kirakat..” – írta Vajna Timi.

Kiemelt kép: Vajna Tímea