Elképesztő változás rázza fel az Álarcos énekes állóvizét. Hargitai Bea, a műsor egyik nyomozója az RTL Reggeliben mesélte el, hogy nagyon izgalmas lesz a vasárnapi adás, ugyanis egy olyan bejelentésre készülnek, ami teljesen megváltoztatja a show menetét, sőt ilyen még a műsor magyarországi történetében még nem is történt.

Titokzatos részletek

Blikk megkereste a műsor kreatív producerét, aki további részleteket is elárult azzal kapcsolatban, hogy mi törtnik majd jövő héttől.

ITT TALÁLOD A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREIT

Hatalmas változás

– Azért is érdemes lesz megnézni a vasárnapi adást, mert bejelentünk valamit, jobban mondva felfedezhető lesz valami, amiből a szemfüles nézők hamar rájöhetnek, milyen változás lesz a műsorban.

Változik a nyomozás

– A nyomozás szempontjából meghatározó lesz a változás, de megnyugatok mindekit, a négy Nyomozó marad a székében – mondta a lapnak Verebély Marcell.

NE HAGYD KI!

Újabb SMA-s kisfiúnak gyűjtenek a drága terápiára: Ön is segíthet az izomsorvadásban szenvedő Zsombinak

EZEK PÖRÖGNEK MOST A LIKENEWS-ON

Ilyen még nem volt


– Azért történik majd az újítás, amely a show hazai történetében még nem volt, hogy még izgalmasabb legyen a műsor, és hogy megpörgessük a nyomozást.

Újabb nyomok

– Újabb nyomok is lesznek majd a versenyzőkről, így a nézők több dolog miatt is izgulhatnak tovább adásról adásra – olvasható a Blikk oldalán.

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD:

Hét éve élnek szerelemben: elárulta a kapcsolatuk titkát Csobot Adél és Istenes Bence

A Hargitai Beával készült beszélgetés pedig az RTL oldalán visszanézhető:

EZ IS ÉRDEKELHET:

Döbbenetes leleplezés az Álarcos énekesben: Nem hiszi el, kit rejtett a Maki jelmez

Kiemelt kép: Álarcos énekes