Újabb maszk került le az Álarcos énekesben s mindenki hatalmas meglepetésére Pintér Tibort rejtette a Maki.

Többször felvetődött a neve

Pintér Tibor neve többször is felvetődött az Álarcos énekes előző évadában, amelyben a Nyomozók és a nézők is őt sejtették a maszk alatt. Akkor azonban mindenki tévúton járt, most viszont valóban Tenya volt a Maki jelmezben, legnagyobb bánatára pedig le is kellett lepleznie magát a legutóbbi adásban, írja a Blikk.

Csak a párját avatta be

– Csak a páromat, Jennifert avattam be abba, hogy én vagyok a Maki. Egy idő után nehéz volt megtartani a titkot, főleg a kollégák előtt, akik évek óta minden mozdulatomat ismerik. A harmadik adás után már éreztem, hogy gyanakodva figyelnek és kérdezték, hogy esetleg én vagyok-e a maszk mögött – árulta el a lapnak Tenya.

FRISS! Pár órája még posztolt – Nagyon aggódnak a rajongók Curtisért

Kisfia felismerte a hangját

– Olyan is volt, hogy a kisfiam nézte a tévét és fölhívott, hogy felismerte a hangomat de tagadtam. Nagyon vicces volt, hogy az egyik üzletben az eladó mondta, hogy művész úr, biztosan maga a Zebra. Úgy tettem, mint aki azt sem tudja, hogy milyen műsorról beszél.

Profi színész

Pintér Tibor profi színész, aki a Nemzeti Lovas Színház tagjaként és igazgatójaként gyakrankerül extrém szerepbe, mégis kihívást jelentett számára a produkciók maszkban való előadása.

NE HAGYD KI! Hova tűnt Curtis? Nem jelent meg a Sztárban Sztár élő showjában, itt a csatorna rendkívüli bejelentése

Gáspár Laci rájött

– Nem vagyok táncos alkat, inkább énekes vagyok. A kihívást az jelentette, hogy mozgásomat, a magasságomat, a testalkatomat úgy rejtsem el, hogy a Nyomozók ne jöjjenek rá, én vagyok a maszk mögött. Könnyen tudtam mozogni a jelmezben, annak ellenére, hogy nyilván egy maszkban nincs olyan térlátás, mint nélküle, még indán is tudtam lógni, ami azért komoly feladatot jelentett – mesélte a lapnak Tenya, aki hiába vetett be mindent, Gáspár Laci mégis rájött, hogy ő van a maszk alatt.

EZ IS ÉRDEKELHET: Az állatvédők is elmentek Casselly birtokára – Újabb drámai részletek derültek ki a szadai elefántok haláláról, a harmadik állat is az életéért küzdött

Kiemelt kép: Álarcos énekes – RTL