Egy angliai kórházba tört be egy vírustagadó nő, hogy bebizonyítsa a koronavírus nem létezik és betegek sincsenek.

Letartóztatták

A rendőrök letartóztatták Debbie Hickst, miután a gloucesteri kórházban az ambuláns osztályon engedély nélkül kezdett el videó felvételeket készíteni.

Szerinte a semmiért nem volt karácsony

A nő a felvételen állítja, hogy Nagy-Britanniában a nagy semmiért hoztak szigorú korlátozásokat az ünnepekre, állította, hogy kevesebb mint 20 emberrel futott össze a kórházban, valamint a kórtermekben sem volt világítás.

Cáfol a kórház

Az érintett kórház cáfolja a vírusszkeptikus nő állításait miszerint nem volt beteg a kórházban, ugyanis több mint 200 pácienst kezeltek a Covid-osztályon – írja a Bors.

A felvételt itt tekinthetik meg:

Egy kórházban kamu oltást adtak be az egészségügyi dolgozóknak

A LikeNews is megírta, hogy az Amerikai Egyesült Államokban egy Texas állambeli kórházban állítólag nem az igazi koronavírus elleni védőoltást adták be az egészségügyi dolgozóknak. Az orvosok és ápolók beoltását a televízióban is közvetítették.

Öt dolgozót oltottak be valamivel

Az El Paso-i kórházban öt covid-dolgozó kapta meg az oltást kedden, ám valószínűleg valójában semmi sem volt az injekcióban – írja a nypost.

A nézők szúrták ki

Az adást nézők kiszúrták, hogy valami nagyon nincs rendben, miközben beadják a vakcinát, ugyanis jól látszik, hogy már le volt nyomva az injekció.

Kiemelt kép: illusztráció