Holtan találták azt a kiskunmajsai férfit, akit felesége megölésével gyanúsítottak meg néhány napja. A éves férfit körözte a rendőrség.  

FRISSÍTÉS:

A baon.hu információi szerint az emberölés kapcsán keresett idős férfi az elhunyt nő férje. Információik szerint a tanya, ahol egy kútból emelték ki a férfi holttestét, közel van ahhoz az ingatlanhoz, ahol hétfőn holtan találták az idős nőt.

ELŐZMÉNY:

Holtan találták azt a férfit, aki vélhetően agyonverte 76 éves feleségét, Icukát. Kapcsolatuk korábban megromlott, bár ezt a tettet senki nem nézte ki az idős férfiből. Most holtan találták, halálának okát vizsgálja a rendőrség.

A rendőrség közleményben tudatta, hogy február 20-án  délután holtan találták a kiskunmajsai emberölés feltételezett elkövetőjét. A LikeNews. ebben a cikkében írt arról, hogy a férfit körözi a rendőrség.

A helyiek szerint a házaspár a több évtizedes házasság után elhidegült egymástól, gyakran veszekedtek is egymással. Azt viszont senki sem gondolta, hogy a férfi fizikailag is képes lenne bántani az asszonyt.

A rendőrség egyelőre vizsgálja a férfi halálának körülményeit.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Donka Ferenc